Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Váltságdíj fejében

Ár:
2.940 Ft
2.352 Ft
Kedvezmény: 588 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9786155235917
Cikkszám: 0347
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Leonard, Elmore

Fülszöveg

Raylan Givens ismét kénytelen felvenni a kesztyűt, hogy leszámoljon néhány mindenre elszánt bűnözővel. A Leonard korábbi nagy sikerű regényeiből és A törvény embere című, világszerte népszerű tévésorozatból ismert rendőrbíró ezúttal egy szövevényes emberrablási ügy sűrűjében találja magát.
A túszejtés főszereplője – és egyben áldozata – Harry Arno, az öreg és dörzsölt bukméker, aki egy nap úgy dönt: kiszáll a buliból. Még egy utolsó tartozást akar behajtatni, de vesztére rossz embert bíz meg a munkával. Mire Harry észbe kap, már egy floridai villában raboskodik, néhány eszelős és pénzéhes alak markában, akik túszejtéssel kapcsolatos ismereteik nagy részét akciófilmekből lesték el. Raylan azonban nem retten vissza a feladattól. Késlekedés nélkül hozzáfog, hogy a tőle megszokott sajátos módszerekkel göngyölítse fel a bűntényt. A számos meglepetést tartogató ügybe bekapcsolódik egy megnyerő fiatal jósnő, Dawn tiszteletes – és már pereg is az utolsó pillanatig borzongatóan izgalmas, éjfekete humorral átitatott krimi.
Elmore Leonard hűséges rajongói számára külön örömöt jelenthet, hogy Raylan Givens rendőrbíró mellett felbukkannak a korábbi, nagy sikerű regényekből ismerős figurák is.