Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lovasok

Ár:
3.490 Ft
2.792 Ft
Kedvezmény: 698 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9789639604179
Cikkszám: 0208
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerző: Cooper, Jilly

Fülszöveg

A sok szálon futó szerelmi történet a díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást, szereplői angol arisztokraták, a helyszín pedig a páratlan szépségű vidéki angol táj. A lovas hírességek versenyről versenyre járnak, hajtja őket az ambíció, a keserű vetélkedés, a nyerési vágy – a versenyben és a szerelemben.
A regény két főhőse Jake Lovell és az arisztokrata Rupert Campbell-Black. Jake keményen megküzd a győzelmeiért, és gyűlöli a kíméletlen, ám sármos Rupert Campbell-Blacket, aki játszi könnyedséggel kezeli a lovakat és a nőket. Rupert lépten-nyomon megcsalja gyönyörű feleségét, Helent, de azt nem bírja elviselni, amikor Helen ezt megelégeli, és lelép egy másikkal.
A szerző jól ismeri a regényben bemutatott világot, és remek emberismerő. A The Publishers’ Weekly véleménye szerint a Lovasokban „olyan fontos a lélekábrázolás, hogy már-már a lovak is összetett személyiségekké válnak”. Jilly Cooper 1998-ban Angliában Életmű-díjas lett, könyvei 11 millió példányban keltek el, a Lovasokat pedig az Év Legjobb Strandkönyve-díjjal tüntették ki 2004-ben!