Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hat év - ekönyv

Ár:
1.990 Ft
Szerző: Coben, Harlan
ISBN: 9786155492648

Fülszöveg

Jake Fisher végignézi, ahogy élete szerelme, Natalie hozzámegy egy másik férfihoz. A nő megígérteti vele, hogy soha többé nem fogja keresni. És bár Jake még mindig szereti őt, tartja a szavát, és nem hívogatja többet Natalie-t.
Hat évvel később Jake-nek megakad a szeme egy gyászjelentésen: a férfi, akihez Natalie hozzáment, váratlanul meghalt. Jake nem tudja tovább türtőztetni magát, és elmegy a temetésre. Hat éve várja, hogy újra láthassa Natalie-t. A temetésen azonban sokkoló élményben van része, a gyászoló özvegy ugyanis nem Natalie... Amikor kérdezősködni kezd, kiderül, hogy az asszony, akit a sír mellett látott, majdnem húsz évig volt az elhunyt felesége.
Jake nyomozni kezd, hogy kiderítse az igazságot, de mindenhol falakba ütközik. Megpróbálja felkutatni Natalie-val közös ismerőseiket, de vagy nem találja őket, vagy letagadják, hogy valaha is találkoztak vele. Lassan kiderül, hogy évek óta senki nem látta Natalie-t. Jake egyre kétségbeesettebben keresi a nőt, aki összetörte a szívét, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy ezzel a saját életét is veszélybe sodorja...
„Otto elővett egy pisztolyt. Kicsit balra húzódtam, hogy a testemmel fedezzem Barryt.
- Otto téged nem fog lelőni - mondta Bob nyugodt hangon. - Csak addig lövöldözik majd a diákokra, amíg be nem szállsz a furgonba. Barry koponyája alá csúsztattam a kezem, és megemeltem a fejét. Láttam, hogy lélegzik. A csuklójához nyúltam, hogy ellenőrizzem a pulzusát, amikor kiáltás harsant.
- Barry? - Egy másik hallgató volt az. - Hol vagy, tesó?
Félelem hasított belém, ahogy Otto felemelte a fegyverét. Átvillant az agyamon, hogy megpróbálom ártalmatlanná tenni, de mintha olvasott volna a gondolataimban, egy lépéssel eltávolodott tőlem. Egy másik diák hangja:
- Szerintem arrafelé ment. A furgonhoz. Barry?
Otto a hang irányába fordította a fegyvert. Bob rám nézett, és megvonta a vállát.
- Oké! - suttogtam. - Megyek! Csak ne lőjön le senkit."

HARLAN COBEN napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényeit a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon, eddig negyven különböző nyelvre fordították le, és közel 50 millió példányt adtak el belőlük világszerte.

Rendelési link: https://bit.ly/3cVIx5C