Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Golyóálló diéta

Ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
Kedvezmény: 798 Ft
Kedvezmény: 20%
ISBN: 9786155715907
Cikkszám: 0797
Elérhetőség: Raktáron
Szerző: Asprey, Dave

Fülszöveg

Munka után edzőtermekben hajtod szét magad, még sincs igazi látszatja? Az orvosok jótanácsainak betartása után is felszaladnak rád a kilók, ráadásul az agyad sem fog igazán? Szeretnél olyan magabiztosan nekivágni napjaidnak, mint aki reggelente golyóálló mellényt kap magára?
Dave Asprey vállalkozóként milliókat keresett, egyvalamiben mégis sikertelennek bizonyult: saját egészsége megőrzésében. Miután közel 140 kilót nyomott, és az ételek utáni sóvárgás minden energiáját és akaraterejét felemésztette, Asprey úgy döntött, fellázad a bevett módszerek ellen, felkutatja az igazságot, és meghekkeli saját testét. Nyomozása során a hagyományos kórházi laboroktól az eldugott tibeti kolostorokig az egész világot bejárta, EEG-, CT- és idegrendszeri vizsgálatokat végeztetett, és számtalan alternatív megoldást is behatóan tanulmányozott. Munkája eredménye a Golyóálló diéta – egy olyan átfogó életmódprogram, amely gyors fogyást és drasztikus teljesítményjavulást eredményez anélkül, hogy koplalnod kellene.
Asprey megismertet a szervezeted hatékony működését gátló gyulladással, és lépésről lépésre mutatja be, miként állíthatod meg a pusztító folyamatot rengeteg egészséges telített zsír és megfelelő táplálékkiegészítők fogyasztásával, kevesebb, de hatékonyabb edzéssel és pihentetőbb alvással. A Golyóálló diéta kéthetes programja követésével akár már holnaptól nekivághatsz az új életnek – naponta fél kilóval könnyebben! Járasd csúcsra a tested és a szellemed, és kezdd a napot egy jókora bögre vajas kávéval!

Dave Asprey szilícium-völgyi befektető, vállalkozó, hivatásos biohekker, a vajjal dúsított golyóálló kávé megalkotója, a Silicon Valley Health Institute elnöke és a 8 millió hallgatóval rendelkező Bulletproof Radio házigazdája. A brit columbiai Victoriában, illetve a washingtoni Seattle-ben él.
„Dave Asprey, az egykor a Szilícium-völgyben alkotó programozó új területet talált, és meghekkelte az emberi testet. Érdekes, informatív, szórakozató és hatékony. Mert ki ne szeretne kevesebb befektetéssel többet elérni?” – Lakatos Péter StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv