Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Az X akták – Kezdetek: Az ördög ügyvédje - ekönyv

Ár:
1.990 Ft
Szerző: Maberry, Jonathan
ISBN: 9789634752905

Fülszöveg

Hogyan lett hívő Fox Mulder? Hogy vált szkeptikussá Dana Scully? Miként lehetséges, hogy mégis mindketten az FBI kötelékébe kerültek? Az X-akták – Kezdetek két kötetében mindenre fény derül…
1979 tavaszán a tizenöt éves Dana Scullyt a legkevésbé sem foglalkoztatja, hogy új iskolájában mindenki csodabogárnak tartja. Amióta apja munkája a marylandi Craigerbe szólította a családot, Danát hátborzongató rémálmok gyötrik, amelyekben újra és újra felbukkan egy homályos alak – talán egy angyal… vagy inkább maga az ördög.
Amikor Dana fényes nappal, az iskolai öltözőben találkozik egy autóbalesetben elhunyt iskolatársával, Maisie-vel, többé nem képes szemet hunyni riasztó látomásai felett. A halott lány a segítségéért könyörög, Danát pedig nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy az utóbbi időben megszaporodó tragikus kamaszhalálesetek nem csupán a véletlen művei. Dana nyomozásba kezd új barátjával, Ethannel, és olyan világban találja magát, ahonnan többé nincs visszaút…

Lehetséges, hogy a tudományban feltétlenül hívő Danának látnoki képességei vannak? Mit jelenthet a napfogyatkozást ábrázoló tetoválás az áldozatok bőrén? Vajon őrült sorozatgyilkost hajszolnak hőseink, vagy emberfeletti lényt? És egyáltalán: kicsoda Az ördög ügyvédje?
Aki végigizgulta és végigborzongta a népszerű és kultikus X-akták-sorozatot, annak a két főszereplő előtörténete, A Káosz ügynöke és Az ördög ügyvédje sem fog csalódást okozni.

Rendelési link: https://bit.ly/3eevv4f