Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A rohonci kód - ekönyv

Ár:
1.990 Ft
Szerző: Láng Benedek
ISBN: 9786155418679

Fülszöveg

Apokrif evangélium vagy egyszerű imakönyv? Hamisítvány vagy hiteles történeti emlék? Elfeledett írás vagy szuperbiztos kód, esetleg mesterséges nyelv? Magyar, román, szanszkrit, latin, netalán török? A Rohonci kódex hírnevét különös kettősség jellemzi: helyet kapott a világtörténelem megfejtetlen írásainak illusztris társaságában, miközben a legutóbbi időkig komoly kísérlet nem történt rejtélyes jeleinek elolvasására.
LÁNG BENEDEK könyve egy izgalmas nyomozás története, amelyet a szerző e Budapesten őrzött, titokzatos és gazdagon illusztrált kódex megfejtése érdekében folytatott. A fiatal tudománytörténész minden részletre kiterjedő, alapos vizsgálata során az olvasó beavatást nyerhet a máig megfejtetlen, rejtélyes könyvek világába, a titkosírások és a kódok történetébe, valamint a rejtjelfejtés hagyományos és modern módszereibe is.

Láng Benedek 1974-ben született Budapesten. Történészként végzett az ELTE bölcsészkarán, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen oktat humán és társadalomtudományi tárgyakat. Kutatóként az elfogadott és elutasított tudomány határterületei érdeklik mind történeti, mind elméleti szempontból. Ez utóbbi kérdéskörről több könyve is megjelent. Budapesten él, nős, két gyermek apja.

Rendelési link: https://bit.ly/2Y8EyP9