Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Szerzők részletek

McAllister, Jules

 Jules McAllister 1969-ben Magyaroszágon született. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végezte tanulmányait, ahonnan az Amerikai Egyesült Államokba ment ösztöndíjasként MBA képzésre. Ezt követően azonnal kereskedelmi igazgatóként kezdett el dolgozni egy hazai iparvállalatnál, s ezt több, szintén igen magas vezetői pozíció betöltése követte, többek között az ország legnagyobb vállalatainál. Eddigi pályája csúcsán 70 Mrd Ft könyv szerinti értékű társaság, illetve társasági részesedés vagyonkezelése, irányítása volt a kezében. Jelenlegi munkahelyén közel 100 beosztott kollégával dolgozik együtt. 


Az általa mindenkor képviselt cégnek elkötelezett, maximalista szemléletű munkavállalója, aki nem csak alárendeltjeiből, de önmagából is igyekszik folyamatosan a legtöbbet kihozni. Felelősségteljes, megbízható, barátságos, vidám fiatalember. 


Jelen íráshoz, melyben saját történetét meséli el, 2002-ben fogott hozzá. Valójában azonban pár éve kezdett el írni. Első könyvét tartja kezében az olvasó. Több kézirata is várja, hogy eljusson az érdeklődőkhöz. 


 


Budaörsi házában él feleségével és két fiúgyermekükkel.


Boldog EMBER.

HR

A Kiadónál megjelent kötetei:

Paleolit táplálkozás