Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Szerzők

Abbott a Rice University angol-történelem szakán végzett, majd kreatív igazgatóként dolgozott egy reklámügynökségen. Nem csoda hát, hogy alkotás közben is csak úgy sziporkázik!

Ablonczy Balázs 1974-ben született Budapesten. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarán végzett történelem-francia szakon, ugyanitt szerezte doktori címét, és egykori iskolájában, a művelődéstörténeti tanszéken oktat. Tanult és kutatott Párizsban, Londonban, Berlinben. 2009-2010-ben a bloomingtoni Indiana University vendégtanára volt. Szakterülete a két világháború közötti Magyarország története. Főszerkesztője a Kommentár című kéthavi folyóiratnak. Teleki Pálról szóló életrajza a 2005-ös év egyik legjobb társadalomtudományi kötete volt. 2011 óta a Párizsi Magyar Intézet igazgatója. Nős, két gyermek apja.    

1970. január 1-jén született Londonban. Író. Regényei jelentek meg saját nevén kívül "Longworth, Gay" írói álnév alatt is.

1929-ben született angol költő, író és kritikus.

1974-ben született, 2004-ben kommunikáció szakon végzett a Kodolányi János Főiskolán. Korábban kereskedelemmel foglalkozott, különböző cégeket – női divatáru üzletet, kávézót és egy dohány nagykereskedést – üzemeltetett. Jelenleg filmgyártással foglalkozik, egy animációs és egy játékfilmen dolgozik. Már a 100% élet megírásának idején is a filmkészítés foglalkoztatta. Az önéletrajzi ihletésű regény alapja egy filmnovella volt, amelyet mások bíztatására fejlesztett könyvvé. 

1887-ben született Párizsban. Tizennyolc éves korában kivándorolt az Egyesült Államokba, ahol az első években segédmunkásként dolgozott egy nyugat-amerikai nagybirtokon. Később orvosnak tanult a Johns Hopkins Egyetemen, és az Egészségügyi Alakulatban szolgált az első világháborúban.

Szociológus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem docense, az MTA Politikai Tudományok Intézetének tudományos főmunkatársa, a Magyar Szociológiai Társaság Művészetszociológia Szakosztályának elnöke.

Paleolit táplálkozás

Barátaink

Könyvesboltok
Bookline
Libri
Líra Könyváruház
Alexandra
Anima könyvesbolt
Books.hu
Polc.hu

Ők írnak rólunk

www.zama.hu

paramedica.hu 
konyves.blog.hu

litera.hu

Femina.hu
kulturpart.hu
Nők Lapja Cafe
ELLE Magazin
Női Portál
Nővagyok
Moly.hu
Kultblog
Csaladinet.hu

Cukimamik.hu

Pöttyöslabda.hu


Olvassbele - a kultúrakirakat

www.muscleandfitness.hu

 

  

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                   


Szeretjük őket

zama.hu
Büky Dorottya és Feldmár András könyve, A barna tehén fia
Port.hu
Kultissimo
Est
Puchner Kastélyszálló
Ideál Magazin
cotcot.hu
Feldmár Intézet
Print-X Budavár Zrt.
Babanet
Nemek Igenje Klub
Pink.hu
Videoklinika
Soma Mamagésa honlapja