Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Tsatsouline, Pavel : Egyszerű és ördögi

Most magától a kettlebell-forradalom kirobbantójától tanulhatod meg, hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni ezzel a rendkívüli eszközzel – ami önmagában felér egy egész edzőteremmel!


Az Egyszerű és Ördögi program…


• kiképez szinte bármire, amit az élet hoz: a zongoracipeléstől kezdve az utcai verekedésig.


• hatására olyan lesz a tested, mint egy harcosé, mert a forma a funkcióhoz alakul.


• fejleszti az erőt, az erő-állóképességet és azt a fajta hajlékonyságot, amely révén bármilyen szabadidős sportot könnyedén tudsz majd űzni – és nem is akárhogyan.


• ha komolyan sportolsz, tökéletes alapot ad a sportspecifikus edzéshez.


• ha komolyan emelsz, erősíteni fog, nem pedig akadályozni.


Az Egyszerű és Ördögi programmal úgy tudod elérni a fentieket, hogy közben rengeteg időd és energiád marad a feladataidra, a munkádra, a sportra és a magánéletedre is.

Az orosz kettlebell legyen veled!


„A manapság divatos szórakoztató, de eredménytelen edzések világában Pavel könyve igazi unikumnak számít. A program egyszerűsége, hatékonysága és keménysége a legjobb Pavel-könyvek közé emeli az Egyszerű és Ördögit, amit az olvasó újra és újra kezébe vesz majd az erő megszerzése útján.”

Lakatos Péter, Master StrongFirst oktató.


„A kettlebell olyan, mint a súlyemelés – tízzel megszorozva. Ha a nyolcvanas évek elején találkoztam volna Pavellel, lehet hogy két aranyat nyertem volna.”

Dennis Koslowski, olimpiai ezüstérmes kötöttfogású birkózó


A szerzőről

Pavel Tsatsouline korábban a szovjet különleges erőknél dolgozott instruktorként, jelenleg pedig az Egyesült Államok katonaságának és rendvédelmi szerveinek különleges egységeinél szakértő. 1998-ban Pavel ismertette meg a nyugati világot a kettlebell-lel, és robbantotta ki a kettlebell-forradalmat.

A Pavel nevével fémjelzett StrongFirst nevű szervezet ma a legelismertebb kettlebell-oktatói diplomát adja, és emellett nemzetközi kurzusokat is tart kettlebell-, súlyzós és saját testsúlyos edzésekkel.

HR

Szerző:

Tsatsouline, Pavel

Kiadás éve:

2015

ISBN:

9786155492839

Terjedelem:

185

Formátum:

165x235

Kötészet:

kartonált

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 3 990 Ft

20% kedvezményes ár: 3 192 Ft

Paleolit táplálkozás