Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Gallagher, Marty : Primitív őserő - ekönyv

Marty Gallagher, a háromszoros erőemelő-világbajnok és Amerika-szerte ismert sportember hosszú éveken keresztül kutatta az erő és az egészség titkát. E több évtizedes tapasztalat és elmélyült tudás gyümölcse ez az enciklopédikus igénnyel megírt, lenyűgöző könyv, amely páratlan segítőtársa lehet mindazoknak, akik a lehető legjobbra törekszenek – a test és lélek világában egyaránt.


A kötet az edzésmódszerekkel, a táplálkozástudománnyal és a sportpszichológiával kapcsolatos hasznos információk széles tárházát kínálja mindazoknak, akik komolyan szeretnének foglalkozni az erő világával. A szerző ugyanakkor nem csupán az erősportok, de az írás művészetében is otthonosan mozog. Lebilincselő stílusban megírt munkája szórakoztató olvasmány: az erőemelés legkiválóbb bajnokairól szólva számos anekdotát felidéz, miközben részletesen bemutatja e legendás sportemberek gondolkodásmódját, alapelveit és konkrét gyakorlatait is.


A primitív őserőre épülő testedzés filozófiáját valló Gallagher hatalmas, átfogó munkája mindent egybegyűjt, amit a testedzés tudományáról és művészetéről tudni érdemes. Kitűnő érzékkel válogatja ki azokat a létfontosságú érzelmi, szellemi, fizikai, lelki és társas kapcsolati elveket, amelyek nem csak az egészséges életmódot, a testedzést és a sportolást illetően, hanem általában véve is alkalmazhatók, ha az ember tartalmas és teljes életet szeretne élni.


 „Marty Gallagher könyve az erő nagy amerikai klasszikusa.” Pavel Tsatsouline


Megrendelhető e-könyv formátumban:


http://www.dibook.hu/konyv/Primitiv_ser

http://bookandwalk.hu/Primitiv-osero-10160-ebook.aspx

https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/primitiv-osero?eid=7146

http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/4636

 

HR

Szerző:

Gallagher, Marty

Kiadás éve:

2015

ISBN:

9786155492211

Terjedelem:

495

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 2 790 Ft

Paleolit táplálkozás