Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Szendi Gábor : Értelmes szenvedés: a boldogság - ekönyv

Képzeljük el, hogy jóllakottan, napbarnítottan és egészségesen üldögélünk úszómedencénk partján, a vízben boldog gyermekeink lubickolnak, mellettünk fekszik csodaszép feleségünk/jóképű férjünk, a garázsban állnak a drága autók, a kertész a háttérben éppen gereblyézi a füvet… Vajon ha e pillanatban megkérdezné tőlünk valaki, boldogok vagyunk-e, mit felelnénk rá?


SZENDI GÁBOR szerint a válasz nem egyértelmű. Új könyvében arról igyekszik meggyőzni olvasóit, hogy a fogyasztói társadalom által ígért anyagi boldogság – még ha sikerül is elérnünk – homokként folyik ki az ujjaink közül. A valódi boldogság ugyanis szinte mindig küzdelemmel, verejtékkel, nyugtalansággal jár: az érzést a remény és a kétség közti hányódás, a kudarcok és a sikerek, a meg nem értettség és az elismertség, a kitaszítottság és az elfogadottság váltakozása jellemzi.


A boldogság valójában ott él mindannyiunkban – csak fel kell ismernünk, és meg kell tanulnunk élni vele. Szendi leás a boldogság ősi gyökereihez, és az agykutatás, a genetika és az antropológia eredményeire támaszkodva bizonyítja, hogy az igazi boldogság a saját küldetésünk felismerését, a sorsunkban rejlő lehetőségek kibontásáért vállalt felelősséget, és a minket éltető közösséghez való hazatalálást jelenti. Soha nem késő tehát visszanyúlni a bennünk élő lehetőségekhez, hiszen agyunkba égve ott él a boldogság ősi, eredeti képe.


Lehet, hogy Ön is boldog, csak nem tud róla?


Megrendelhető e-könyv formátumban:


http://www.dibook.hu/konyv/Az_ertelmes_szenvedes_a_boldogsag

http://bookandwalk.hu/Az-ertelmes-szenvedes-a-boldogsag-10158-ebook.aspx

https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/az-ertelmes-szenvedes-a-boldogsag?eid=7137

http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/4643

HR

Szerző:

Szendi Gábor

Kiadás éve:

2015

ISBN:

9786155492303

Terjedelem:

290

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 2 490 Ft

Paleolit táplálkozás