Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Swoboda, Regina : Női rafinéria - ekönyv

Ugye milyen jó lenne, ha a férfiak félszavakból is kitalálnák a legtitkosabb vágyainkat, a mosolyunk pedig elégedettséggel töltené el őket? REGINA SWOBODA a Női rafinériában arra a nem kis feladatra vállalkozott, hogy a közhelyeket és sablonos válaszokat elkerülve bebizonyítsa: mindez könnyűszerrel lehetséges.

A szerző a két nem közötti klasszikus konfliktushelyzeteket vázol fel, majd könnyedén kivitelezhető és hatékony megoldásokat kínál a kezelésükre. Ha megfogadjuk tanácsait, vérbeli „férfiszelídítőként” nem esik majd nehezünkre, hogy kölcsönös megbecsülésre és szerelemre épülő párkapcsolatban éljünk, olyan intim viszonyban, amelyben kulcsszerepet játszik a humor, és amelyben álmaink férfija szívesen és önszántából követ bennünket, hogy kapcsolatunk boldog és sikeres legyen.

A szerző azokról sem feledkezik meg, akiknek még nincs stabil kapcsolatuk: a szingli hölgyek hasznos tanácsokat kapnak arra nézve, hogyan találják meg álmaik férfiját.

REGINA SWOBODA a gyakorlatban remekül bevált módszereket kínál a tökéletes párkapcsolat megteremtéséhez minden nőnek, éljenek bár egyedül vagy kapcsolatban. Eljött az idő, hogy a nemek örök harcának helyét átvegye a megértés, a bizalom és a kommunikáció. Adjunk egy esélyt annak, hogy a közös élet mindkét fél számáraa felhőtlen boldogságot jelenthesse! Nyissuk ki együtt a boldogság kincsesládáját!


Megrendelhető e-könyv formátumban:


 http://www.dibook.hu/konyv/Ni_rafineria


http://bookandwalk.hu/Noi-rafineria-9595-ebook.aspx


https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/noi-rafineria?eid=6114


http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/4530

HR

Szerző:

Swoboda, Regina

Kiadás éve:

2014

ISBN:

9786155492259

Terjedelem:

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 1 990 Ft

Paleolit táplálkozás