Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Stark, Richard : Kérdezd a papagájt

 Parker hivatásos betörő. Kíméletlen bűnözőnek tűnik, pedig csupán jól képzett, elsőrangú mesterember. Gyakran keresik különböző munkákhoz, amikor a szaktudására van szükség. Ilyenkor Parker felméri a feladatot, a terepet, a társait, és eldönti, hogy arányban áll-e a kockázat a várható bevétellel.


Donald E. Westlake (1933–2008), amerikai író, több mint száz könyv szerzője. Háromszor kapott Edgar-díjat.

A Mystery Writers of America 1993-ban Grand Masternek választotta. Legismertebb írói álneve: Richard Stark.

Ezen a néven írta a nagy sikerű Parker-sorozatot.


„Amikor a helikopter elhúzott észak felé, és eltűnt a hegy fölött, Parker kilépett a fa mögül, ahol rejtőzött, és folytatta a mászást felfelé. Bármi várta is a hegy túloldalán, az csak jobb lehetett, mint a lejtő alján csaholó, pórázukat szaggató kutyák, amelyek szagot kapva a nyomában lihegtek.”


Zajlik a hajtóvadászat. Parker menekül. A városból kivezető utakat lezárták, kutyás rendőrök fésülik át a környéket. A helyzet reménytelennek tűnik. Ekkor azonban egy furcsa helybeli férfi bukkan fel, és különös ajánlatot tesz neki. Parkernek pedig ezúttal nincs választása, el kell fogadnia az ajánlatot.„Senki nem tud jobb krimit írni, mint Richard Stark. Pont. Fegyveres rablásokról ír, amelyeket igazi nehézfiúk vagy éppen vígjátékba illő ügyetlen amatőrök követnek el.” (Book Review)


A könyv a Jaffa Kiadó és a Sorozat Könyvek Kiadó közös gondozásában jelent meg.

HR

Szerző:

Stark, Richard

Kiadás éve:

2014

ISBN:

9789638961389

Terjedelem:

280

Formátum:

könyv

Kötészet:

kartonált

Kapcsolódó anyagok:

Sorozat Könyvek Kiadó - Jaffa Kiadó

HR

Fogy. ár: 3 500 Ft

20% kedvezményes ár: 2 800 Ft

Paleolit táplálkozás