Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Rados Virág : A visszakapott élet - ekönyv

Meg lehet-e gyógyulni egy súlyos betegségből, amelynek már a puszta neve is sokakat rettegéssel tölt el? Péceli Rita válasza: igen! S hogy mi kell hozzá? Elszántság, bátorság, bizalom és szeretet. Odafigyelés önmagunkra, remek orvosok, barátaink támogatása és nem utolsósorban egy hűséges társ, aki jóban-rosszban kitart mellettünk. Mert a gyógyulás lehetséges, még akkor is, ha a bajban éppen azoktól nem kapunk segítséget, akikre a leginkább számítunk. A történet bizonyítja: a legnehezebb helyzetből is megtalálhatjuk a kiutat. Mert a szeretet és a segítség erőt ad. Ennek köszönhetően Rita felveszi a kesztyűt, és a hosszú, gyötrelmes küzdelem végén megtalálja a gyógyulást, a boldogságot és igazi hivatását is. Visszakapja egészségét, normális életét, sőt a szenvedés árán egy sokkal gazdagabb, igazabb életet nyer a régi helyett. 


„Hamarosan hozzám is odajöttek.


– Ni, csak, a vicces kedvű hölgy. – Engem is átraktak a kórtermi ágyamba.


Megint elveszítettem az öntudatomat.


Amikor végleg felébredtem, úgy éreztem, majd kicsattanok. Az ablaküvegen átfúródó napsugarak táncot jártak a szobában, minden sarokba jutott belőlük. Az ágyneműk a korábbinál is fehérebben vakítottak. Egy darabka mennyország dicsfénnyel és felhőkkel. Valóságos eufória lett úrrá rajtam.


– Élek, élek, élek! – kiáltottam. – Micsoda boldogság!” 


A visszakapott élet Rados Virág második regénye, a nagy sikerű Bipoláris folytatása, amely szintén igaz történet alapján íródott. 


Megrendelhető e-könyv formában:


http://bookandwalk.hu/A-visszakapott-elet-9065-ebook.aspx


http://www.dibook.hu/konyv/A_visszakapott_elet


http://www.multimediaplaza.com/ekonyvek/adatlap/3875


https://www.ekonyv.hu/hu/konyv-reszletei/a-visszakapott-elet?eid=4083

HR

Szerző:

Rados Virág

Kiadás éve:

2012

ISBN:

9786155418358

Terjedelem:

240

Formátum:

e-könyv

Kötészet:

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 1 990 Ft

Paleolit táplálkozás