Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Könyvek részletek

Coben, Harlan : Nincs több esély

Marc Seidman irigylésre méltó élete pillanatok alatt darabokra hullik, amikor egy végzetes napon betörnek az otthonába, hidegvérrel meggyilkolják a feleségét, és kis híján vele is végeznek. A férfi egy kórházban tér magához, ahol közlik vele, hogy kislánya, a hat hónapos Tara nyomtalanul eltűnt a bűntényt követően. Nincsenek nyomok, nincsenek szemtanúk, mielőtt azonban Marcon úrrá lenne a kétségbeesés, telefonhívást kap dúsgazdag apósától: az emberrablók kétmillió dolláros váltságdíjat követelnek, és megfenyegetik őket, hogy ha értesítik a hatóságokat, soha többé nem látják a kislányt. Marcnak súlyos döntés kell hoznia: vagy követi a mindenre elszánt gyilkosok utasításait, vagy értesíti a rendőrséget, kockára téve ezzel Tara életét.


 „A férfi a szájához emelte a telefonját, mint egy adóvevőt, és beleszólt.


– Dobja ki a pénzt az ablakon! Ne szálljon ki a kocsiból! Ne szóljon hozzám! Amikor biztonságban leszünk a pénzzel, felhívom, és megmondom, hol találja a lányát.


Az inge nem volt betűrve a nadrágjába. Lehetetlen volt megmondani, hogy van-e nála fegyver. És ha van, mit tudok tenni? A férfi egyre közelebb ért. A Yankee sapkát olyan mélyen a szemébe húzta, hogy a sildje hozzáért a napszemüveghez. Elfordítottam a slusszkulcsot. A műszerfal fényei életre keltek. Megint megnyomtam a gombot. Az ablak engedelmesen leereszkedett.


Amikor már csak két lépésre volt a kocsimtól, kidobtam a táskát az ablakon, és felkészültem a legrosszabbra. Még a lélegzetemet is visszatartottam. Anélkül, hogy lépései ritmusa megváltozott volna, felkapta a pénzt, és visszafordult a furgon felé. Felgyorsított. A furgon hátsó ajtaja kinyílt, ő beugrott, az ajtó pedig azonnal bezáródott mögötte. Mintha a furgon elnyelte volna.


A sofőr beindította a motort. A furgon hamarosan eltűnt a szemem elől.


Egyedül maradtam.”


 „Kevés író képes transzba juttatni olvasóit (…). Coben tudja, hogyan érje el ezt a hatást.” – Booklist


HARLAN COBEN napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényei a műfaj valódi remekművei, amelyek a legedzettebb krimirajongókat is lenyűgözik. Könyveit eddig mintegy negyven nyelvre fordították le, és közel 50 millió példányt adtak el belőlük világszerte. A Nincs több esély tökéletes Coben-krimi, fordulatokban és izgalmakban bővelkedő mestermunka.

HR

Szerző:

Coben, Harlan

Kiadás éve:

2014

ISBN:

978-615-5418-50-1

Terjedelem:

320

Formátum:

140*200

Kötészet:

kartonált

Kapcsolódó anyagok:

HR

Fogy. ár: 2 940 Ft

20% kedvezményes ár: 2 352 Ft

Paleolit táplálkozás