Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Blog - részletek

Bear Grylls: Az élet törvényei - Megjelent!
2013-10-02 11:28:03

A vadon törvényei hasznos dolgokra tanítanak. Szélsőséges élethelyzetekben az ember rákényszerül, hogy megragadja a lehetőségeket, szembenézzen a nehézségekkel, és az ösztöneire hagyatkozva leküzdje a legveszélyesebb akadályokat is. Az élet legnagyobb kihívása azonban az, hogy tartalmas és hasznos életet éljünk… 

 
Az élet törvényei-ben Bear Grylls azokat az örökérvényű tapasztalatokat és tanulságokat osztja meg olvasóival, melyeket a Föld legkegyetlenebb vidékein, embert próbáló kalandok során szerzett. Mit kell tennünk, hogy a legkeményebb körülmények között se adjuk fel soha? Hogyan érhetjük el, hogy mások a legnagyobb veszélyek között is bízzanak bennünk? Melyek azok a legalapvetőbb készségek, amiket tökélyre kell fejlesztenünk, ha ki akarjuk hozni magunkból a maximumot?
Ne feledjük: mindannyian képesek vagyunk rá, hogy bátrabban és boldogabban éljünk! Nagy kalandok várnak még ránk!
 
Bearrel a Discovery Channel képernyőjén is találkozhattok – két év kihagyás után rögtön két műsorral tér vissza. Október 3-án indul a hétköznapi emberek túlélési történeteit bemutató Bear Grylls: kiút a pokolból, míg november 7-től látható a Bear Grylls: túlélőpróba, amelyben tíz csapat versenyez, hogy kiderüljön, ki az egyetlen igazi túlélő. 
 

Vissza!

Paleolit táplálkozás