Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Blog - részletek

Megjelent Rachel Vincent Lélektolvajok című regénye!
2012-08-14 15:35:55

Minden egyes lélegzetvételem gyorsabb volt az előzőnél, és sikoly növekedett mélyen a mellkasomban. Összeszorítottam a számat, hogy elfojtsam, fájdalmasan csikorgatva a fogaimat. (...) A poharam kicsúszott a kezemből, és összetört a földön. A vörös hajú lány felsikkantott és hátraugrott, amikor a jéghideg kóla lefröcskölte őt, engem, Nasht és a férfit a tőlem balra lévő széken. De én alig vettem észre a jeges folyadékot és az engem bámulókat.
Én csak a lányt láttam, és a sötét, áttetsző árnyékot, amely magába ölelte...

Rachel Vincent San Antonióban él az Egyesült Államokban. Dolgozószobáján két fekete macskával, Kacivel és Nyxszel osztozik. A Twitteren így ír magáról: „Könyveket írok. Könyveket olvasok. Sütök. Filmeket nézek. És nem hordok rózsaszínt.”
Rachel Vincent a tizenévesek világának beavatott ismerője, aki a természetfeletti lények és a paranormális jelenségek között is magabiztosan kalauzolja szereplőit és olvasóit. A Lélektolvajok a szerző Sikoltók című, jelenleg nyolc részes sorozatának első kötete, amelyben egy fiatal bean sidhe próbálja megtalálni az egyensúlyt középiskolás mindennapi élete és a félelmetes ismeretlen világ között, melyet csak most fedezett fel. A Lélektolvajok az Egyesült Államokban már tizenhárom kiadást ért meg.
A szerzőről további információk a www.rachelvincent.com  oldalon találhatóak.


Vissza!

Paleolit táplálkozás