Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Akciók

Megelent Szabó Magda: Megmaradt Szobotkának című könyve

Akció időtartama: 2018-02-26-től 2018-06-30-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő része Megmaradt Szobotkának címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ha vannak legendás házasságok, akkor Szobotka Tiboré és Szabó Magdáé az volt. Szellemi és lelki egységük mégis két különböző stílusú alkotót rejt magában. Egyvalami azonban közös volt bennük: az örökös olvasás és írás.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Jackson Galaxy: Macskamágia című könyve

Akció időtartama: 2018-02-28-től 2018-06-30-ig

Megjelent Jackson Galxy legújabb könyve Macskamágia címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Sugárzó energia és mágikus erő, mely árad a macskákból, amikor tökéletes harmóniába kerülnek környezetükkel és ösztöneikkel a vadászat, a táplálkozás, a mosakodás, a játék és az alvás mindennapi tevékenységei során. Ez a cicaenergia.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Zack Even- Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája című könyve

Akció időtartama: 2018-03-01-től 2018-06-30-ig

Megjelent Az underground erőedzés enciklopédiája című könyv! Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Légy keményebb a teremben és az életben egyaránt - az élsportolók titkainak elsajátításávalEleged van belőle, hogy széthajtod magad a kondigépeken, de ha megemelsz egy szekrényt, napokig sajog minden tagod? Strandizmok helyett valódi erőre vágysz? Úgy érzed, megrekedt a sportkarriered? Esetleg edző vagy, aki a tanítványai, netán szülő, aki a gyerekei testi-lelki épségéért aggódik?

Akkor ismerkedj meg Zach Even-Esh-sel, a nemzetközi hírű erő- és erőnléti edzővel, aki gyerekektől olimpikonokig több mint 1000 sportolóból hozta ki a maximumot edzőtermében.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Harlan Coben: Ne engedj el! című könyve

Akció időtartama: 2018-03-12-től 2018-06-30-ig

Megjelent Harlan Coben új könyve Ne engedj el! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Napoleon „Nap” Dumas New Jersey-i kisvárosi detektív egész világa romba dől, amikor gimnazista korában ikertestvérét, Leót és Leo barátnőjét, Dianát holtan találják a vasúti síneken, majd szerelme, Maura szakít vele, hogy aztán minden magyarázat nélkül kámforrá váljon. Mi történhetett ezen a tragikus napon? Lehetséges, hogy a két sötét rejtély összefügg, vagy csupán a vak véletlen tette tönkre Nap életét? 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Jásdi István: Mi maradunk! című könyve

Akció időtartama: 2018-03-13-től 2018-06-30-ig

Megjelent Jásdi István: Mi maradunk! című könyve. Rendeled meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A Csallóköz a régiek szerint Aranykert volt – a dunai aranymosók és a tündérek birodalma. Ám ezen a mesebeli vidéken, az Osztrák–Magyar Monarchia nyugat-magyarországi csücskében a XIX. század végén már cseppet sem mesés az élet. Amikor a korán árvaságra jutott, komáromi tímárlány, Jány Vilma és hites ura, a leszerelt őrmester, Hautzinger Sándor fűszerüzlete, kisvendéglője tönkremegy, s mindenüket elárverezik, a nincstelenné lett család a budapesti rokonok segítségével, akik állást-lakást szereznek, a fővárosba költözik. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Dynamo: Titkok könyve c. könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-06-30-ig

Hamarosan megjelenik Dynamo következő könyve Titkok könyve címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázásal!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Tudsz titkot tartani? Ez a könyv telis-tele van titkokkal, a szerzőjük pedig nem más, mint a világ egyik legtehetségesebb és legismertebb bűvésze: Dynamo.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szabó Péter: Keleti front, nyugati fogság c. könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-06-30-ig

Megjelent Szabó Péter: Keleti front, nyugati fogság című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A magyar honvédség a második világháborúban és azután 1941-1946Hetvenöt éve annak, hogy „valahol Oroszországban” csaknem odaveszett egy teljes magyar hadsereg. A magyar királyi 2. honvéd hadsereg eredményes utóvédharcai és a szovjet vezetési hibái miatt a teljes megsemmisülés ugyan nem következett be, a személyi és anyagi veszteségek így is hatalmasak voltak. Közel 50 ezer elesettről, majd ugyanennyi sebesültről és 28 ezer hadifogolyról emlékezünk meg több mint negyedévszázada minden év január 12-én. A Don menti arcvonal 1943. januári áttörésének eseményeit és a bekerítéssel fenyegetett honvédalakulatok sorsát számos történeti szakmunkában, szépirodalmi alkotásban, filmen dolgozták fel. Ám a keleti hadszíntér mögöttes területein zajló eseményekkel, amelyeknek brutalitása sokszor felülmúlta a harci cselekmények borzalmait, csupán egy évtizede kezdtek el foglalkozni történészeink és hadtörténészeink.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Mörk Leonóra: A porcelánlány című könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-06-30-ig

Megjelent Mörk Leonóra következő könyve A porcelánlány címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy fotóalbum, egy emlékkönyv és egy biedermeier komód – ennyi jut Lilinek a családi hagyatékból. Az örökség mégis meglepetéssel szolgál: amikor a lány felfedez az interneten egy régi udvarházról készült fotót, rájön, hogy az épület nem véletlenül ismerős neki, a századfordulós emlékkönyvben találkozott vele. De hogy került egy északnémet kastély képe 1914-ben egy miskolci polgárlány emlékkönyvébe?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Bauer Barbara: Az élet hangja című könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-06-30-ig

Megjelent Bauer Barbara következő könyve Az élet hangja címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Eszter és Hanna hagyománytisztelő, szerető családba születtek. Nagyapjuk, édesapjuk is zenész volt, így még a hétköznapjaikat is a muzsika töltötte be, varázsolta széppé. Ám körülöttük a világ egyre komorabbá vált, 1944 tavasza már nem azt az életet kínálta számukra, amelyben mindnyájan bíztak. A lányok édesapja bármit megtett volna, hogy elleplezze a rémisztő valóságot, hogy megkímélje családját a sárga csillag viselésének szégyenétől. De elérkezett a nap, amikor a valóság bakancsos, fegyveres katonák képében betört az otthonukba. Az utolsó előtti pillanatban azonban az édesapa még adhatott a lányainak útravalót: egy dalt.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? című könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-06-30-ig

Megjelent Szülők könyvtára sorozatunk következő része Tényleg ADHD-s a gyerekem címmel? Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek, beskatulyázás és kényszerítés helyettAz elmúlt évtizedekben rendkívül megnőtt a figyelemzavarral, hiperaktivitással, ADHD-val diagnosztizált és kezelt gyerekek száma a világban. Vajon mi áll ennek az ugrásszerű növekedésnek a hátterében? Valóban járványszerűen terjedő betegséggel van dolgunk? Vagy sokszor egyszerűen csak rásütik az ADHD bélyegét az örökmozgó, rosszcsont gyerekekre? Mit tehetnek az aggódó szülők, akik szívük szerint a gyógyszerezés helyett más eszközt választanának?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Balatoni József, Jocó bácsi: Tanulj szabadon, taníts szabadon! c. könyve

Akció időtartama: 2018-04-06-től 2018-06-30-ig

Megjelent Jocó bácsi legújabb könyve Tanulj szabadon, taníts szabadon! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A sikeres Kamaszharc után új könyvvel jelentkezik Balatoni József, alias Jocó bácsi, a tetkós töritanár, aki tisztában van vele, hogy ismertsége és népszerűsége dacára nem mindentudó. Néha bizony gyűrött a pólója, krétaporos a nadrágja, olykor fáradt és nyűgös, hiszen ő is csak „emberből van”. Mégis rendületlenül igyekszik elérni, hogy minél több gyerek szeressen iskolába járni, szeressen tanulni. Kell ennél több?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szendi Gábor: Tévutak az orvoslásban című könyve

Akció időtartama: 2018-04-09-től 2018-06-30-ig

Megjelent Szendi Gábor legújabb könyve Tévutak az orvoslásban címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Dogmák fogságábanManapság sokak hite megrendül az egészségügyben. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a rendelőkben, kórházakban gyakran ellentmondásos tapasztalatokat szerzünk. Nap mint nap az orvostudomány bámulatos eredményeiről hallunk, miközben a rák, a cukorbaj vagy a szív- és érrendszeri betegségek köztudottan évről évre több áldozatot szednek. Tehetetlenül nézzük végig idősödő hozzátartozónk fizikai és szellemi leépülését, mert úgy tűnik, nincs megoldás. Netán mi magunk is hiába szaladunk doktortól doktorig, nem találunk gyógyírt a bajunkra.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Cziglán Karolina: Tökéletlen szülők, boldog gyerekek című könyve

Akció időtartama: 2018-04-12-től 2018-06-30-ig

Megjelent Cziglán Karolina: Tökéletlen szülők, boldog gyerekek című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ráhangolódás, önelfogadás, együttérzésTe jó ég, örökre elrontom a gyerekem! – fut át sokszor a maximalista szülők fején. De vajon tényleg elrontjuk a gyereket, ha nem felelünk meg mindenben a tökéletes szülő ideáljának? Vagy inkább akkor teszünk jót vele, ha el tudjuk engedni az önmagunkkal szemben támasztott szigorú elvárásokat? Ha egyszerűen csak együtt vagyunk a gyerekünkkel, és megpróbálunk egymásra hangolódni?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Jeff Abbott: Bűnös vagy című könyve

Akció időtartama: 2018-04-26-től 2018-06-30-ig

Megjelent Jeff Abbott legújabb könyve Bűnös vagy címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Kiderülhet, hogy akit hitünk szerint mindenki másnál jobban ismerünk – arról valójában semmit se tudunk.

A tizenhét éves gimnazista lány, Jane Norton szakadékba hajt egy elhagyatott útról. Barátja és osztálytársa, David meghal, Jane agyából pedig törlődnek a végzetes nap eseményei. Fogalma sincs, mit keresett azon az úton, és miért volt vele David, pedig a tragédia helyszínén megtalált búcsúlevélben azt írja, bárcsak mindketten halottak lennének. A lány élete egy szempillantás alatt hull darabjaira, addig békés, idilli kisvárosának lakói acsarkodó gyűlölettel fordulnak ellene, őt teszik felelőssé David haláláért.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Sándor Anikó: Thaiföldi feleség című könyve

Akció időtartama: 2018-04-26-től 2018-06-30-ig

Mejelent Sándor Anikó legújabb könyve Thaiföldi feleség címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A lány gyönyörű volt, kicsi és törékeny. Azt írta a hirdetésben, hogy tanítónő Bangkokban, és valami rejtélyes okból kifejezetten magyar férjet keresett…Éppen ez volt, ami az első pillanatban felkeltette a férfi érdeklődését.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent a Ablonczy Balázs: A miniszterelnök élete és halála című könyv

Akció időtartama: 2018-04-26-től 2018-06-30-ig

Megjelent Ablonczy Balázs legújabb könyve A miniszterelnök élete és halála címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Teleki Pál a két háború közötti időszak miniszterelnökei közül talán a legélénkebben van jelen a társadalmi emlékezetben. Tudós, főcserkész, a revízió ideológusa, aki rendre feltűnik az 1938 és 1940 közötti területvisszacsatolások fotóin. Rejtélyesnek tűnő halála szintén sokak képzeletét mozgatja, nemkülönben a zsidók jogfosztásában játszott szerepe. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Katja Pantzar: Sisu és én című könyv

Akció időtartama: 2018-04-26-től 2018-06-30-ig

Megjelent Katja Pantzar: Sisu és én című könyv. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Katja, a fiatal, tehetséges újságírónő Torontóban él és dolgozik. Jó állása van, önálló lakása, menő kocsija, divatos cuccai. Mégis majd minden estéjét a kollégáival koktélozgatva tölti bárokban, klubokban, és másnap fejfájással, szorongással ébred. Érzi, hogy változtatnia kellene az életen, így, amikor munkalehetőség kínálkozik Finnországban, kapva kap az alkalmon. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: A Danaida című könyve

Akció időtartama: 2018-05-07-től 2018-06-30-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő része A Danaida címmel. Rendeled meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázásal.

Az akcióban részt vevő könyvek:

A mitológiabeli Danaosz király leányai a nászéjszakájukon meggyilkolják férjüket, akikhez akaratuk ellenére kényszerítették hozzá őket. A Danaidáknak büntetésből az idők végezetéig lyukas hordóba kell vizet merniük az alvilágban.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3190 Ft

Megjelent Sohee Lee: Egyél, izmosodj, szépülj! című könyve

Akció időtartama: 2018-05-10-től 2018-06-30-ig

Megjelent Sohee Lee: Egyél, izmosodj, szépülj! című könyve! Rendeld elő 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Étkezz egészségesen! Izmosodj! Légy gyönyörű! Milyen egyszerűnek tűnik… Akkor miért olyan nehéz? Diétákkal, edzéstervekkel és önbizalom-problémákkal küzdő nők milliói tanúsíthatják, hogy nincs az a fitneszprogram, ami mindenkinél egyformán beválna.Sohee Lee edző maga is megharcolt a saját démonaival, és legyőzte őket, ezért úgy döntött, más nőkön fog segíteni. Most veled is megosztja a kiegyensúlyozott táplálkozással és a valóban eredményes edzéssel kapcsolatos tapasztalatait.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Rutai Gábor költőMATA: Fent bedobod, lent kipotyog című könyve

Akció időtartama: 2018-05-10-től 2018-06-30-ig

Megjelent Rutai Gábor költőMATA: Fent bedobod, lent kipotyog című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Az internet egyik sötét bugyrában zakatol egy robot, akit ha megkérsz, bármiről képes verset írni. De vigyázz! A robot szeszélyes, néha nem átall a kérőből is bolondot űzni. Ő költőMATA, a magyar tumblr mikroblog-szcéna hírhedt alakja, akinek a versein néha a nevetéstől, néha a fájó tisztánlátásától csordul ki az olvasó könnye. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Pálfi Norbert: Noé bandája című könyve

Akció időtartama: 2018-05-10-től 2018-06-30-ig

Megjelent Pálfi Norbert: Noé bandája című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Igaz történetek igazi állatokrólVadak, agresszívek, cinikusak. Nemtörődömök, ignoránsak, bárdolatlanok. Kirekesztőek, kegyetlenek, visszaélnek a saját erejükkel, eltapossák a gyengét és csalárdul alávetik magukat az erősebbnek. A saját bőrüknél semmi sem drágább, de mindenki másét könnyen beáldozzák akár egyetlen falat maradékért. Számukra semmi sem szent, életüket semmi más nem vezérli, mint az egoista túlélési ösztön. Nincsenek erkölcseik. Nincsenek nagyvonalú gesztusaik. Nem védik a gyengét és nem állnak ellen az erősnek. Az állatok mindenben eltérnek az embertől. Hogy miért?Tanulság: hülye kérdésre sose válaszolj!


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Paleolit táplálkozás