Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Akciók

Megjelent Ablonczy Balázs: Keletre, magyar! című könyve

Akció időtartama: 2016-10-24-től 2017-08-31-ig

Megjelent Ablonczy Balázs új könyve "Keletre, magyar!" címmel, mely a magyar turanizmus történetét mutatja be Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A magyar turanizmus tipikusan magyar és teljesen elhallgatott eszmeáramlat: akik benne voltak, igyekeztek ennek még a nyomait is eltüntetni, akik meg csak hallottak róla, szent borzadállyal emlegették. Fehérlóáldozást idéz és habókos praktikákat. Pedig a magyar közvéleményt legalábbis a 19. század eleje óta izgatta a magyarság keleti eredete és nyugati mintakövetése közti ellentmondás. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Joel Jamieson: Tökéletes MMA- edzés című könyve

Akció időtartama: 2017-02-07-től 2017-08-31-ig

Megjelent a fitness sorozatunk következő része Tökéletes MMA- edzés címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással.

Az akcióban részt vevő könyvek:

Elérkezett az idő, hogy életed legjobb formájába kerülj Joel Jamieson, a nemzetközi szinten elismert MMA erő- és állóképességi edző segítségével, akinek tudására napjaink legjobb harcosai támaszkodnak.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Dallas Hartvig, Melissa Hartvig: Első az étel című könyve

Akció időtartama: 2017-02-09-től 2017-08-31-ig

Megjelent Dallas Hartvig és Melissa Hartvig szerzőpáros könyve Első az étel címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Az Első az étel egy letisztult, hosszú távon is követhető étrendet mutat be, amely örökre átalakíthatja étkezési szokásaidat, és rendbe teheti az életed. A sikerhez vezető út a Whole30® programmal, Dallas és Melissa Hartwig rendkívül hatékony, 30 napos diétájával kezdődik.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Harlan Coben: Hazatérsz című könyve

Akció időtartama: 2017-02-13-től 2017-08-31-ig

Megjelent Harlan Coben új könyve Hazatérsz címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Tíz évvel azután, hogy a nagy port kavaró emberrablási ügyben két hatéves kisfiú eltűnt, egyikőjük váratlanul előkerül – így kezdődik Harlan Coben új thrillere, a Hazatérsz. Egy évtizeddel korábban Rhys-t és Patrickot, két jómódú család gyermekét elragadták az emberrablók, óriási váltságdíjat követeltek értük, majd hirtelen nyomuk veszett. Tíz évig hánykódnak kétségek között az eltűnt gyerekek családtagjai, lassan minden reményüket elveszítve, mikor egyszer csak bekövetkezik a csoda: Rhys egyik rokona, Win Lockwood egy e-mail segítségével az egyik fiú nyomára bukkan. Win Myron Bolitar segítségét kéri, akivel, úgy tűnik, megtalálják az egyik, mára kamasszá serdült áldozatot, Patrickot.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Daniel J. Siegel: Okostojás című könyv

Akció időtartama: 2017-03-22-től 2017-08-31-ig

Megjelent a szülők Könyvtára sorozatunk következő része Okostojás címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

„Csak legyünk túl a kamaszkoron!” „A kamaszok megőrülnek a hormonjaik miatt… És megőrjítenek minket, szülőket, tanárokat, felnőtteket!” Ugye mindenkinek ismerős mondatok? Hát persze, hiszen sokszor így beszélünk az „elviselhetetlen” kamaszokról. De mi van, ha tévedünk, és a kamaszkor gyermekeink nagy lehetősége?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szendi Gábor: Szárnyakat adni című könyv

Akció időtartama: 2017-03-28-től 2017-08-31-ig

Hamarosan megjelenik Szendi Gábor új könyve Szárnyakat adni címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Manapság a lelkiismeretes szülő állandóan szorong: vajon milyen hibákat követ el, mit ront el a gyereke nevelésekor? Elég egy hajtósabb időszak, amikor nem olvasunk neki este mesét, kevesebbet játszunk vele, hamarabb felkapjuk a vizet, és máris kész a baj, jóvátehetetlen károkat okoztunk csemeténk lelkében. Az önbizalma csökken, érzelmi intelligenciája nem fejlődik a kellő mértékben, sőt az egész személyisége sérül. Mit tehetnénk, hogy tényleg a legjobbat nyújthassuk neki?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Mezei Elmira: Autoimmun szakácskönyv című könyv

Akció időtartama: 2017-03-29-től 2017-08-31-ig

Megjelent Mezei Elmira: Autoimmun szakácskönyv című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Az autoimmun betegségek nem egyik napról a másikra alakulnak ki. A tünetek megjelenése előtt a rejtett gyulladások és az önpusztító mechanizmusok akár hosszú éveken át rombolhatják a szervezetet. Ezt a folyamatot jelöli az úgynevezett autoimmun spektrum kifejezés: a skála egyik végén a még észlelhetetlen változások, a másik végén pedig az életminőséget már súlyosan károsító, akár teljes működésképtelenséghez vezető állapotok találhatóak. Minden autoimmun betegséggel küzdő ezen a skálán helyezkedik el valahol. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Dombóvári István: Félkövér című könyve

Akció időtartama: 2017-03-31-től 2017-08-31-ig

Megjelent Dombóvári István új könyve Félkövér címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Jelenlegi információk szerint ez az egy életed van… Ne éld le dagadtan az életedet! A döntés a kezedben van. Te magad vagy a betegség és a gyógyszer is. Hú, ez már ilyen Steven Seagal-os volt… De most színre lépek! Megint a súlyproblémáimról fogok beszélni! Most minden erről fog szólni. Mindent elmondok, de akkor többet ne kérdezzetek!


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Michael Cunningham két regénye

Akció időtartama: 2017-04-05-től 2017-08-31-ig

Megjelent a pulitzer- díjas szerző Michael Cunningham két regénye "Az órák" és a "Mire leszáll az éj". Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Három nő, három kor, három helyszín. Mindhárman élik a maguk életét, ám mindnyájuk számára elérkezik egy sorsfordító nap, amikor szembesülniük kell életük fájdalmas valóságával és önmagukkal. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Peter és Rebecca Harris középkorú New York-i házaspár, akik látszólag mindent elértek az életben, amit csak el lehet érni. Szakmai karrierjük csúcsán vannak – Peter műkereskedő, Rebecca egy képzőművészeti magazin szerkesztője –, szeretik a hivatásukat, amely érdekesebbnél érdekesebb emberekkel hozza össze őket. Partiról partira, verniszázsról verniszázsra járnak, egy hatalmas, fényűző loftban laknak Manhattanben. Bostonban élő lányuk éppen egyetemre készül. Minden okuk megvan hát az elégedettségre és a boldogságra.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Kocsis Richárd: A paleo gyermek című könyv

Akció időtartama: 2017-04-07-től 2017-08-31-ig

Megjelent Kocsis Richárd könyve A paleo gyermek címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ugyan miért tudnák jobban az esőerdőben, mi a jó a saját gyerekeinknek? Korunk első nemzedéke, amely felismerte a természeti és a modern ember világának ellentmondásait, még nem igazi paleolit generáció, hiszen épp csak nekikezdett korábbi étkezési és civilizációs szokásai megváltoztatásának. Gyermekeink azonban – ha teszünk érte – már beleszülethetnek ebbe az új létformába.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Sákovics Diana: Hol rontom el? című könyv

Akció időtartama: 2017-04-07-től 2017-08-31-ig

Megjelent Sákovics Diana: Hol rontom el? című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hol rontom el? – kérdezzük magunktól számtalanszor, míg hiába várjuk az igazit és vele a boldogságot. Nyíltan, titkon vagy épp csalódásoktól elbátortalanodva, de valamennyien szerelemre, bizalomra, közelségre áhítozunk: egy testi-lelki társra. A kérdés csupán az, hol keressük a másik felünket? És ha végre ráleltünk, hogyan tartsuk meg? 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Bódi Attila: Lázadni veletek akartam című könyve

Akció időtartama: 2017-04-07-től 2017-08-31-ig

Megjelent Bódi Attila: Lázadni veletek akartam című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

1989 ősze, Ceauşescu Romániája. Három magyar kamasz fiú
a lét szűkössége ellen lázadva rendszerellenes akciókba kezd.
Noha a forradalmárnak született, és annak is nevelt Péter,
az elnyomó hatalom és barátai között őrlődő, konformista
Zoli és az egész világgal, benne saját magával is békétlenségben
élő Áron indítékai egészen eltérőek, a kezdeti sikerek mámorítóan
hatnak mindannyiukra, valóságos hősöknek érzik magukat. Ám az
eufóriát nagyon hamar követi a tragédiák sorához vezető lebukás.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Gödrösi Ádám: Street workout haladóknak című könyve

Akció időtartama: 2017-04-10-től 2017-08-31-ig

Megjelent Gödrösi Ádám: Street workout haladóknak című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Lendületes, kirobbanó mozdulatok, ámulatba ejtő trükkök és gyakorlatok – és nem utolsó sorban valódi erő a kidolgozott testben. Ez a street workout lényege, amit kitartó munkával te is elérhetsz! Már elsajátítottad az alapokat, és nagyobb kihívásra, látványosabb elemekre vágysz? Gödrösi Ádám, a téma szakértője új könyvében a haladóknak nyújt kapaszkodókat, szó szerint. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szabó Magda: Alvók futása című könyve

Akció időtartama: 2017-05-11-től 2017-08-31-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő kötetet Alvók futása címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Gyerekek és idősek: emberek útjuk kezdetén és végén. Emberek, akikről az út közepén járók, a szüntelenül dolguk után futók gyakran alig vesznek tudomást. Emberek, akik szeretetre és törődésre vágynak, de nemegyszer hiába: ők Szabó Magda első novelláskötetének főszereplői.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Bear Grylls: A tájfun küldetés című könyve

Akció időtartama: 2017-05-17-től 2017-08-31-ig

Megjelent Bear Grylls ifjúsági sorozatának következő része A tájfun küldetés címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy expedíció vezetése a kínai Kuanghszi tartomány kiismerhetetlen dzsungelében normál körülmények között gyerekjáték Beck Granger számára. Ám amikor az időjárás váratlanul ellenük fordul, a csapat egy omladozó sziklaperemen reked...


Fogy. ár: 3 150 Ft

Akciós ár: 2520 Ft

Megjelent Joseph Boyden: Az orenda című könyve

Akció időtartama: 2017-05-22-től 2017-08-31-ig

Megjelent Joseph Boyden regénye Az orenda címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A fiatal Christophe jezsuita szerzetes, Franciaországból érkezik az Újvilágba, hogy megtérítse a „vadakat”. Arra azonban nem számít, hogy a huronok és az irokézek nemzedékek óta tartó küzdelmének kellős közepébe csöppen. A sorozatosan véres összecsapásokkal tarkított ellentét még jobban elmérgesedik, amikor a nagy huron harcos, Madár egy rajtaütést követően magával hurcol egy irokéz kislányt, Hóesést, hogy örökbe fogadja és a sajátjaként nevelje fel. A korábban baltákkal és késekkel vívott háborúban megjelennek az európaiaktól kapott lőfegyverek is, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy az évszázadokon át meglévő kényes egyensúly felborul, és a harc addig nem ér véget, amíg az egyik nép teljesen el nem pusztítja a másikat. Christophe, Madár és Hóesés sorsa végzetesen összefonódik ebben a több mint egy évtizedet felölelő regényben, és sem ők, sem az olvasók nem sejthetik előre, mit tartogat számukra a sors…


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szekér Nóra: Titkos társaság című könyve

Akció időtartama: 2017-05-22-től 2017-08-31-ig

Megjelent Szekér Nóra: Titkos társaság című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

1947 – a fordulat éve. A háború utáni reményteli többpártrendszert ekkor érte az első látványos támadás: megkezdődött az a koncepciós persorozat, melynek során számos vezető kisgazda politikusra „rábizonyították” a köztársaság megdöntésének vádját. Így sikerült eltávolítani a politikai életből sokak mellett a párt főtitkárát, Kovács Bélát, a miniszterelnök Nagy Ferencet, az országgyűlés elnökét, Varga Bélát, és olyannyira meggyengíteni a Kisgazdapártot, hogy nem gördíthetett már akadályt a kommunista hatalomátvétel elé. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Az X akták – Kezdetek két kötetet

Akció időtartama: 2017-05-24-től 2017-08-31-ig

Megjelent Az X akták – Kezdetek két kötete Az ördög ügyvédje és A káosz ügynöke címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hogyan lett hívő Fox Mulder? Hogy vált szkeptikussá Dana Scully? Miként lehetséges, hogy mégis mindketten az FBI kötelékébe kerültek? Az X-akták – Kezdetek két kötetében mindenre fény derül…


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Hogyan lett hívő Fox Mulder? Hogy vált szkeptikussá Dana Scully? Miként lehetséges, hogy mégis mindketten az FBI kötelékébe kerültek? Az X-akták – Kezdetek két kötetében mindenre fény derül…


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Soma Mamagésa: Félelem nélkül c. könyve

Akció időtartama: 2017-05-25-től 2017-08-31-ig

Megjelent Soma Mamagésa: Félelem nélkül című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázásal!

Az akcióban részt vevő könyvek:

„Nemcsak hiszem, de tudom, látom, tapasztalom, hogy egy új korszak első fecskéi vagyunk. Paradigmaváltást élünk meg, olyan hatalmas változást, ami által új ember van születőben. Az új férfi és új nő már nem előre megírt szerepjátékokra és ebből adódó játszmákra, hatalmi drámákra vágyik, hanem őszinte, szeretetteli kapcsolódásokra, flow-ban levésre, kreatív és játékos önkifejezésre, önmegvalósításra, lélektől lélekig való, egymást emelő, tanító, segítő kommunikációra, és egymásban felolvadó egységélményekre. És legfőképpen, hogy a saját életét élje, és az legyen, aki ő maga…”


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Kalas Györgyi: Akanyakönyv 2. kiadás című könyve

Akció időtartama: 2017-05-26-től 2017-08-31-ig

Megjelent Kalas Györgyi: Anyakönyv című könyvének átdolgozott kiadása. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hűha, terhes vagyok! Rettentő furcsa érzés… És, hogy megnyugtassunk, csak egyre furcsább lesz. Egyszerre minden megváltozik körülötted – de főképp benned. Persze nők milliói szülnek évről évre – de te te vagy, és neked ez az első!


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: Zeusz küszöbén című könyv

Akció időtartama: 2017-05-26-től 2017-08-31-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő kötetet Zeusz küszöbén címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

1966 nyarán Szabó Magda férjével, Szobotka Tibor íróval Görögországba utazott. Hat hétig járta Hellász napsütötte tájait, amelyeket tanulmányaiból, olvasmányaiból jól ismert, s képzeletében sokszor bebarangolt már.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Alicia F. Lieberman: Érzelmek kisgyerekkorban című könyve

Akció időtartama: 2017-06-07-től 2017-08-31-ig

Megjelent Szülők könyvtára sorozatunk következő kötete "Érzelmek kisgyerekkorban" címmel. Rendeled meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Miért a „nem” az egy és három év közöttiek kedvenc szava? Miért csimpaszkodik belénk, ha a következő pillanatban dacosan ellök minket magától? Mit tegyünk, ha hirtelen kézzel-lábbal tiltakozik egy olyan hétköznapi, jól ismert helyzetben, mint az esti fürdés? Vajon melyek lehetnek a hiszti lélektani okai?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Jeff Abbott: Felejts már el! című könyve

Akció időtartama: 2017-06-16-től 2017-08-31-ig

Megjelent Jeff Abbott következő könyve Felejts már el! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hazug? Tolvaj? Gyilkos? Ő az édesanyja.Whit Mosley békebíró harminc éve nem látta az anyját, aki egy napon fogta magát, elhagyta a férjét, hat fiát, és azóta sem adott életjelet magáról. Most, hogy az apja halálos beteg, Whit megbíz egy magánnyomozót, hogy kutassa fel az anyját. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Thomas McNamee: A macskák lelki élete című könyve

Akció időtartama: 2017-06-16-től 2017-08-31-ig

Megjelent Thomas McNamee: A macskák lelki élete c. könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A macskák, ezek a rejtélyes, titokzatos lények, az ezredfordulóra az ember talán legnépszerűbb háziállatai lettek, akik előszeretettel szegődnek mellénk lakótársul. A tudomány egyre több mindent tár fel arról, hogy vonzó külsejük mögött valójában milyen belső világ lakozik. Milyen érzelmeket táplálnak irántunk és egymás iránt? Mit akarnak közölni velünk? Mi húzódik meg hibbantnak tűnő és néha kiszámíthatatlan viselkedésük mögött? Mit várnak tőlünk, mit tehetünk azért, hogy jobb életük legyen?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent John Gottman: Min múlik egy házasság? című könyve

Akció időtartama: 2017-06-22-től 2017-08-31-ig

Megjelent John Gottman: Min múlik egy házasság? című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ha szereti a párját, de a házasságuk válságba jutott, akkor ez a könyv Önnek szól! Dr. John Gottman pszichológus hosszú éveket töltött annak tanulmányozásával, mitől-hogyan működik egy jó párkapcsolat és házasság. Bár természetesen neki sincs zsebében a bölcsek köve, de miután két évtized alatt több száz pár kapcsolatának alakulását követte nyomon, úgy érezte, eljött az ideje, hogy közzé tegye egzakt, tudományos megfigyelésen alapuló és statisztikákkal alátámasztott tapasztalatait, s megcáfoljon sok közhelyes, vagy éppen hamis állítást.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szabó Magda: Hullámok kergetése című könyve

Akció időtartama: 2017-08-09-től 2017-09-30-ig

Hamarosan megjelenik a Szabó Magda- életműsorozat következő kötete Hullámok kergetése címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Svédország, Göteborg, fenyőillatú skandináv tél. Az első állomása egy hosszú utazásnak, amely fél Európán át északról délre vezeti Szabó Magdát a vizek – folyók, tengerek – mentén.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Ashley Kalim: Calisthenics- Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez című könyve

Akció időtartama: 2017-08-11-től 2017-08-31-ig

Hamarosan megjelenik Ashley Kalim: Calisthenics- Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Erős, robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod?Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre!


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szabó Magda: Mézescsók Cerberusnak című könyve

Akció időtartama: 2017-08-11-től 2017-08-31-ig

Hamarosan megjelenik a Szabó Magda- életműsorozat következő kötete Mézescsók Cerberusnak címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Alászállni a holtak birodalmába, amelynek bejáratát a három torokkal csaholó, sárkányfarkú őrkutya, Cerberus vigyázza, csak a legbátrabbak merészelnek. Szabó Magdában megvolt a bátorság, hogy aláereszkedve az alvilágba és a múlt mélységesen mély kútjába, feltámassza kedves halottait, szüleit, a kiterjedt Jablonczy és Szabó família tagjait és főleg egykori gyermek-önmagát. Az emlékezés és a felejtés kettős fénytörésében megelevenednek és újraíródnak a családi legendárium történetei, vagy akár Jézus születésének és életének krónikája.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Paleolit táplálkozás