Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Akciók

Szabó Magda-életmű sorozat

Akció időtartama: 2016-02-09-től 2017-05-31-ig

Készülve Szabó Magda születésének 2017-es százéves évfordulójára a Jaffa Kiadó Szabó Magda-életműsorozat kiadásába kezdett. Rendelje meg a sorozat köteteit 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Álmában nem, de életében egyszer kinyílik az ajtó az írónő előtt. Szeredás Emerenc ajtaja, amely mások számára örökre zárva marad. A megingathatatlan jellemű, erkölcséhez és hiedelmeihez tántoríthatatlanul ragaszkodó asszony házvezetőnőnek áll az írónőhöz, ám első perctől nyilvánvaló, hogy ő diktál. 

Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Az Ókút az elsüllyedt, de soha el nem temetett gyermekkor könyve. A titokzatos ókút a Szabó család debreceni otthonának udvarán állt, és a kis Magdának a közelébe sem volt szabad mennie.  

Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

A freskó a tarbai református pap vén mindenese, Anzsu házában rejtőzik egy lenvászon lepedő alatt a falon. A családját festette meg annak idején rajta Annuska, az esperes lánya. Alakjai a szemünk láttára elevenednek meg.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Szőcs Iza okos, modern nő, lelkiismeretes orvos – és odaadó gyermek. Mindent megad özvegyen maradt anyjának, felköltözteti Budapestre, ahol kényelmes élet várja Szőcsnét. Csak azt nem adja, amire anyjának a legnagyobb szüksége volna: önmagát.

Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Volt egyszer egy büszke város, Trója, melyet a görögök örökre eltöröltek a föld színéről. Ám egy maroknyi trójai, élén a hős Aeneasszal útra kelt, hogy megtalálja új hazáját: így kezdődik a Római Birodalom eredetmítosza.

Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Szabó Magda elmúlt nyolcvanéves, amikor lánytestvére született: írt magának egyet. Mert bár a Für Elise önéletrajzi ihletésű mű, a regénybeli fogadott testvér, Bogdán Cecília korábban ismeretlen volt az olvasók előtt. Az író talán gyerekkori barátnőjét mintázta meg Cili alakjában, talán önmagát.

Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Hasas hófelhőkkel terhes ólomszürke ég borul a vidéki kisvárosra. Tóth János tanító családjában disznóvágás lesz, s míg a toros vacsorára készülnek, váratlan események zúzzák szét a hétköznapok nyugalmát, évtizedek óta felszín alatt lappangó ellentéteket robbantva ki. Két nap leforgása alatt két család élete fordul föl fenekestül. Két családé, amelyek mindenben különböznek egymástól, s amelyek sorsát mégis eltéphetetlenül egybefonja a huszadik század történelme. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Graff Angéla és Encsy Eszter élete és sorsa oly szorosan tartozik össze, akár a nappal és az éjszaka – s ők ketten éppen ennyire ellentétei is egymásnak. Komor korban töltik együtt gyermekéveiket, amelynek sötétségéről Angéla mit sem tud, s amely örökre feketére festi Eszter lelkét. Angéla gondtalan áhítattal mosolyog a hajnali fénybe, miközben széthulló családja életük romjait menekíti, Eszter pedig tehetetlen irigységgel zokog, amiért nem láthatja szenvedni ezt az ártatlan angyalt.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

A Mózes egy, huszonkettő Ábrahám és Izsák ószövetségi történetének modern feldolgozása. Az Ábrahámok a Horthy-kort, a második világháborút, a Rákosi-érát megélt és megszenvedett „rettenetes” szülők, nagyszülők. Az Izsákok lázadó fiatalok, akik nem kíváncsiak felmenőik múltjára, akart-akaratlan áldozatvállalásukra, szenvedéseikre, beteljesületlen szerelmeikre-vágyaikra, elrontott életükre. Nem hajlandók áldozatot hozni istenekért-eszmékért, a maguk útját akarják járni. Egy „szigetre” vágynak, távol a vénektől, ahol együtt és maguk lehetnek.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Szabó Magda hagyatékából előkerült két, kézzel írott, recepteket tartalmazó füzetecske. A megsárgult lapokon található ételek sokszínűsége és érdekessége csupán kultúrtörténeti szempontból is kiadásra érdemesíti őket, ám ezen felül olyan emlékekről van szó, amelyek számos szálon kötődnek Szabó Magda életéhez és írói világához, és ahhoz a miliőhöz, amely a hétköznapokban körülvette őt. Vélhetően ennek is köszönhető, hogy az írónő gondosan megőrizte őket az utókornak.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Mieschell Nagelschneider: Macskákkal suttogócímű könyve

Akció időtartama: 2016-09-30-től 2017-05-31-ig

Megjelent Mieshelle Nagelschneider. Macskákkal suttogó című könyve. Rendeled meg 30% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A macskád a világ legédesebb élőlénye – lenne, ha nem kergetne nap nap után az őrületbe. Ha nem spriccelné tele a lakást. Ha nem a bútorokat használná kaparófának. Ha nem piszkítana következetesen az alomtálca mellé. Ha nem vetné magát rajtaütésszerűen a kezedre vagy a lábadra, hogy aztán napokig borogathasd a sérüléseket, és nem rágna meg mindent, ami csak az útjába kerül, a pulóvertől a szobanövényig. Valld be: időnként megfordul a fejedben, hogy meg kellene szabadulnod tőle. Hiszen a macskák még hírből sem ismerik a következetességet, és amúgy is képtelenség hatni rájuk, nem igaz?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Mezei Elmira és Sáfrán Mihály: Vad paleo című könyve

Akció időtartama: 2016-10-10-től 2017-05-31-ig

Megjelent Mezei Elmira és Sáfrán Mihály közös könyve "Vad paleo" címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Aki azt hiszi, már mindent tud a paleolit táplálkozásról, nagyot téved! Felejtsük el a maglisztekből készült péksüteményeket és a szupermarketek előre csomagolt felvágottait, és kóstoljunk bele valami igazán vad dologba!


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Ablonczy Balázs: Keletre, magyar! című könyve

Akció időtartama: 2016-10-24-től 2017-05-31-ig

Megjelent Ablonczy Balázs új könyve "Keletre, magyar!" címmel, mely a magyar turanizmus történetét mutatja be Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A magyar turanizmus tipikusan magyar és teljesen elhallgatott eszmeáramlat: akik benne voltak, igyekeztek ennek még a nyomait is eltüntetni, akik meg csak hallottak róla, szent borzadállyal emlegették. Fehérlóáldozást idéz és habókos praktikákat. Pedig a magyar közvéleményt legalábbis a 19. század eleje óta izgatta a magyarság keleti eredete és nyugati mintakövetése közti ellentmondás. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Sándor Anikó: Tévúton című könyve

Akció időtartama: 2016-10-26-től 2017-05-31-ig

Megjelent Sándor Anikó: Tévúton című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Mennyi ideig tart ki a Camino varázsa? Meddig maradhat valaki zarándok egy nagyvárosban? Ha megkérdezték, azt mondtam: örökre! Pedig egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy ez nem igaz. Tudtam, hogy rossz döntést hoztam. Addigra azonban már késő volt, újra a régi lendülettel tepertem a mókuskerékben.


Fogy. ár: 3 150 Ft

Akciós ár: 2520 Ft

Megjelent Jakupcsek Gabriella: Megúszhatatlan című könyve

Akció időtartama: 2016-11-25-től 2017-05-31-ig

Megjelent Jakupcsek Gabriella könyve "Megúszhatatlan" címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Jakupcsek Gabriella a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca és nem utolsó sorban anya. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Bánkuti Gabriella: Átváltozom, megcsinálom! című könyve

Akció időtartama: 2016-11-25-től 2017-05-31-ig

Megjelent Bánkuti Gabriella: Átváltozom, megcsinálom! című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Bánkuti Gabriella ötszörös fitneszvilágbajnok, az egész élete a sportról szól. 17 éve tart személyi és csoportos edzéseket, versenyfelkészítést, mozgásszervi rehabilitációt. Most lépésről lépésre mutatja be, hogyan követhetjük a példáját és miképp változtathatunk gyökeresen életmódukon, úgy, hogy az szemmel látható eredménnyel járjon. Segítséget nyújt abban, hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő sportágat, legyen az funkcionális edzés, súlyzózás, futás, úszás vagy otthoni edzés.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szabó Magda: Katalin utca című könyve

Akció időtartama: 2017-01-31-től 2017-05-31-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő része a Katalin utca. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

„A Katalin utca egyszerre valóság, egyszerre jelkép” – állítja művéről az írőnó. Egy csendes budai utca, ahonnan a Dunára látni. Itt él három szomszédos házban három baráti család: a fogorvosék lányukkal, Henriettel, az özvegy őrnagy házvezetőnőjével és fiával, Bálinttal, és a kiváló tanár feleségével meg két lányával, Irénnel és Blankával. A gyerekek nem csak játszótársak, bonyolult és ellentmondásos szálak fűzik össze őket. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Soma Mamagése: Egységben önmagammal- új borító című könyve

Akció időtartama: 2017-01-31-től 2017-05-31-ig

Új borítóval jelent meg Soma Mamagésa: Egységben önmagammal című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Kilenc éve jelent meg az első könyvem, és a sorban ez a kilencedik. A kilences a számsor vége, amely a számmisztikusok szerint egyben egy korszak lezárultát is jelképezi. Ez valóban így van. Úgy érzem, ebben a kötetben adom át a legesszenciálisabban azt az életszemléletet, világlátást, ahogyan most, negyvenkilenc évesen gondolkodom – és amelyet folyamatos tanulással fejlesztek.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Joel Jamieson: Tökéletes MMA- edzés című könyve

Akció időtartama: 2017-02-07-től 2017-05-31-ig

Megjelent a fitness sorozatunk következő része Tökéletes MMA- edzés címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással.

Az akcióban részt vevő könyvek:

Elérkezett az idő, hogy életed legjobb formájába kerülj Joel Jamieson, a nemzetközi szinten elismert MMA erő- és állóképességi edző segítségével, akinek tudására napjaink legjobb harcosai támaszkodnak.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megejelnt az 1956: Erőszak és emlékezet című tanulmánykönyv

Akció időtartama: 2017-02-07-től 2017-05-31-ig

Megjelent Müller Rolf, Takács Tibor és Tulipán Éva szerkesztésében az 1956: Erőszak és emlékezet című kötete. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A 20. század mindennapjaihoz szervesen hozzátartozott az erőszak tapasztalása. A történeti kutatásokban is mind nagyobb figyelmet kap a jelenség különböző típusainak, a direkt és a nyílt, illetve a rejtett, valamint a strukturális erőszaknak a vizsgálata. E témakört boncolgatja a hazai tudományosság nemrég alakult műhelye, az Erőszaktörténeti Munkacsoport, amely az 1945 utáni magyar történelem „erőszakközpontú” kutatását, ennek összehangolását és a kutatási eredmények nyilvánosságra hozatalát tűzte ki céljául.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Alfie Kohn: Az elkényeztetett gyerek legendája című könyve

Akció időtartama: 2017-02-09-től 2017-05-31-ig

Megjelent a Szülők könyvtára sorozat következő része Az elkényeztetett gyerek címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A mai fiatalok azt hiszik, körülöttük forog a világ, elkényeztetettek, önzők, végre meg kellene tanulniuk, hol a helyük – sóhajtjuk sokszor, ez árad a médiából, és erről panaszkodik a többi szülő is. Manapság minden más, mint régen volt… De biztos ez? Nem ismerős ez a sóhaj a saját fiatalkorunkból? 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Dallas Hartvig, Melissa Hartvig: Első az étel című könyve

Akció időtartama: 2017-02-09-től 2017-05-31-ig

Megjelent Dallas Hartvig és Melissa Hartvig szerzőpáros könyve Első az étel címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Az Első az étel egy letisztult, hosszú távon is követhető étrendet mutat be, amely örökre átalakíthatja étkezési szokásaidat, és rendbe teheti az életed. A sikerhez vezető út a Whole30® programmal, Dallas és Melissa Hartwig rendkívül hatékony, 30 napos diétájával kezdődik.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Harlan Coben: Hazatérsz című könyve

Akció időtartama: 2017-02-13-től 2017-05-31-ig

Megjelent Harlan Coben új könyve Hazatérsz címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Tíz évvel azután, hogy a nagy port kavaró emberrablási ügyben két hatéves kisfiú eltűnt, egyikőjük váratlanul előkerül – így kezdődik Harlan Coben új thrillere, a Hazatérsz. Egy évtizeddel korábban Rhys-t és Patrickot, két jómódú család gyermekét elragadták az emberrablók, óriási váltságdíjat követeltek értük, majd hirtelen nyomuk veszett. Tíz évig hánykódnak kétségek között az eltűnt gyerekek családtagjai, lassan minden reményüket elveszítve, mikor egyszer csak bekövetkezik a csoda: Rhys egyik rokona, Win Lockwood egy e-mail segítségével az egyik fiú nyomára bukkan. Win Myron Bolitar segítségét kéri, akivel, úgy tűnik, megtalálják az egyik, mára kamasszá serdült áldozatot, Patrickot.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Jerry Wyckoff és Barabara C. Unell: Fegyelmezés szerettel című könyve

Akció időtartama: 2017-02-13-től 2017-05-31-ig

Megjelent a Szülők könyvtára sorozatunk következő része Fegyelmezés szeretettel címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hogyan kezeljük, ha a gyerekünk hisztizik, felesel és tombol? Ha soha nem akar maga után rendet rakni? Lázad a gyerekülés ellen? És ha netán falánk vagy túl félénk? Jerry Wyckoff és Barbara C. Unell a leggyakoribb gyereknevelési konfliktusok megoldásához kínálnak segítséget, a csecsemőkortól az iskolás évekig. Áttekinthetően, pontokba rendezve magyarázzák el, mit tegyünk és mit ne tegyünk, ha a gyerek nem mond igazat, megállás nélkül a monitort bámulja, káromkodik, vagy soha nem akar időben lefeküdni. A könyvben felsorolt negyvenhárom konkrét nehézséget egy-egy történettel hozzák közelebb az olvasóhoz. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Szabó Magda: Szüret című könyv

Akció időtartama: 2017-03-08-től 2017-05-31-ig

Hamarosan megjelenik a Szabó Magda- életműsorozat következő része "Szüret" címmel, mely Szabó Magda összegyűjtött verseit tartalmazza. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Olyan költeményeket csak a legnagyobbak írnak, mint a Szilfán halat, a Nálunk hatalmasabb takácsok, a Kivégzés vagy a Hajnal, háború után. Valamiben közösek: mindegyik vers hátterében világosan kivehető egy történet. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: A szemlélők című könyv

Akció időtartama: 2017-03-09-től 2017-05-31-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő kötete "A szemlélők" címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy meg nem nevezett nyugat-európai ország diplomatáját hazarendelik állomáshelyéről, egy kicsi, kelet-európai országból. Otthon fegyelmi bizottság elé kell állnia botrányos viselkedése miatt: megvert és lerugdosott a lépcsőn egy újságírót.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Pavel Tsatsouline: Erőt, egészséget! című könyv

Akció időtartama: 2017-03-16-től 2017-05-31-ig

Hamarosan megjelenik Pavel Tsatsouline következő könyve "Erőt, egészséget!" címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Tanuld meg hogyan tudod hatékonyan megfeszíteni az izmaidat! Ezzel döbbenetesen erőssé válsz anélkül, hogy akár egy kilónyi tömeget is magadra szednél.  Ha a célod a masszív izomtömeg-növelés, alkalmazd a szovjet különleges erők edzésmódszerét. A magas ismétlésszámok „hullamerevséget” okoznak. Most megtudhatod, hogy mi kell a valóban látványos és tartós izomtónus eléréséhez!


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Mörk Leonóra: A papagájos ablak című könyv

Akció időtartama: 2017-03-16-től 2017-05-31-ig

Megjelent Mörk Leonóra új regénye "A papagájos ablak" címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

„Te olyan megszökős vagy?” – kérdezte egyszer a barátnőm, és én bólogattam: igen, én megszökős vagyok, csak néha elfelejtkezem róla. Gyerekkoromban rendszeresen leléptem az iskolai táborokból, a szüleim már nem is csodálkoztak, amikor váratlanul megjelentem az ajtóban. Felnőttként ugyanígy hagytam magam mögött méltatlan szituációkat és időrabló rendezvényeket, elromlott kapcsolatokat és elviselhetetlenné vált munkahelyeket. Ha időben nem léptem magamtól, mindig történt valami, ami kitaszított a tarthatatlan állapotból, ráébresztve, hogy már réges-rég cselekednem kellett volna.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Lyn Ragan: Kopogtat a túlvilág című könyv

Akció időtartama: 2017-03-17-től 2017-05-31-ig

Megjelent Lyn Ragan: Kopogtat a túlvilág c. könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Amikor elveszítünk valakit, a fájdalom mellett a hiányérzet az, amitől a legjobban szenvedünk. S míg a fájdalmat enyhítheti az idő múlása, addig az űr, amelyet a szeretett lény távozása hagy bennünk, csak egyre nagyobb lesz. Úgy érezzük, minket is elnyel, tehetetlenek vagyunk vele szemben. Vagy mégsem?


Fogy. ár: 3 150 Ft

Akciós ár: 2520 Ft

Megjelent Daniel J. Siegel: Okostojás című könyv

Akció időtartama: 2017-03-22-től 2017-05-31-ig

Megjelent a szülők Könyvtára sorozatunk következő része Okostojás címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

„Csak legyünk túl a kamaszkoron!” „A kamaszok megőrülnek a hormonjaik miatt… És megőrjítenek minket, szülőket, tanárokat, felnőtteket!” Ugye mindenkinek ismerős mondatok? Hát persze, hiszen sokszor így beszélünk az „elviselhetetlen” kamaszokról. De mi van, ha tévedünk, és a kamaszkor gyermekeink nagy lehetősége?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szendi Gábor: Szárnyakat adni című könyv

Akció időtartama: 2017-03-28-től 2017-05-31-ig

Hamarosan megjelenik Szendi Gábor új könyve Szárnyakat adni címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Manapság a lelkiismeretes szülő állandóan szorong: vajon milyen hibákat követ el, mit ront el a gyereke nevelésekor? Elég egy hajtósabb időszak, amikor nem olvasunk neki este mesét, kevesebbet játszunk vele, hamarabb felkapjuk a vizet, és máris kész a baj, jóvátehetetlen károkat okoztunk csemeténk lelkében. Az önbizalma csökken, érzelmi intelligenciája nem fejlődik a kellő mértékben, sőt az egész személyisége sérül. Mit tehetnénk, hogy tényleg a legjobbat nyújthassuk neki?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Mezei Elmira: Autoimmun szakácskönyv című könyv

Akció időtartama: 2017-03-29-től 2017-05-31-ig

Megjelent Mezei Elmira: Autoimmun szakácskönyv című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Az autoimmun betegségek nem egyik napról a másikra alakulnak ki. A tünetek megjelenése előtt a rejtett gyulladások és az önpusztító mechanizmusok akár hosszú éveken át rombolhatják a szervezetet. Ezt a folyamatot jelöli az úgynevezett autoimmun spektrum kifejezés: a skála egyik végén a még észlelhetetlen változások, a másik végén pedig az életminőséget már súlyosan károsító, akár teljes működésképtelenséghez vezető állapotok találhatóak. Minden autoimmun betegséggel küzdő ezen a skálán helyezkedik el valahol. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Dombóvári István: Félkövér című könyve

Akció időtartama: 2017-03-31-től 2017-05-31-ig

Megjelent Dombóvári István új könyve Félkövér címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Jelenlegi információk szerint ez az egy életed van… Ne éld le dagadtan az életedet! A döntés a kezedben van. Te magad vagy a betegség és a gyógyszer is. Hú, ez már ilyen Steven Seagal-os volt…De most színre lépek! Megint a súlyproblémáimról fogok beszélni! Most minden erről fog szólni. Mindent elmondok, de akkor többet ne kérdezzetek!


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Michael Cunningham

Akció időtartama: 2017-04-05-től 2017-05-31-ig

Hamarosan megjelenik a pulitzer- díjas szerző Michael Cunningham két regénye "Az órák" és a "Mire leszáll az éj". Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Három nő, három kor, három helyszín. Mindhárman élik a maguk életét, ám mindnyájuk számára elérkezik egy sorsfordító nap, amikor szembesülniük kell életük fájdalmas valóságával és önmagukkal. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Peter és Rebecca Harris középkorú New York-i házaspár, akik látszólag mindent elértek az életben, amit csak el lehet érni. Szakmai karrierjük csúcsán vannak – Peter műkereskedő, Rebecca egy képzőművészeti magazin szerkesztője –, szeretik a hivatásukat, amely érdekesebbnél érdekesebb emberekkel hozza össze őket. Partiról partira, verniszázsról verniszázsra járnak, egy hatalmas, fényűző loftban laknak Manhattanben. Bostonban élő lányuk éppen egyetemre készül. Minden okuk megvan hát az elégedettségre és a boldogságra.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Kocsis Richárd: A paleo gyermek című könyv

Akció időtartama: 2017-04-07-től 2017-05-31-ig

Megjelent Kocsis Richárd könyve A paleo gyermek címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ugyan miért tudnák jobban az esőerdőben, mi a jó a saját gyerekeinknek? Korunk első nemzedéke, amely felismerte a természeti és a modern ember világának ellentmondásait, még nem igazi paleolit generáció, hiszen épp csak nekikezdett korábbi étkezési és civilizációs szokásai megváltoztatásának. Gyermekeink azonban – ha teszünk érte – már beleszülethetnek ebbe az új létformába.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Sákovics Diana: Hol ronto el? című könyv

Akció időtartama: 2017-04-07-től 2017-05-31-ig

Megjelent Sákovics Diana: Hol rontom el? című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hol rontom el? – kérdezzük magunktól számtalanszor, míg hiába várjuk az igazit és vele a boldogságot. Nyíltan, titkon vagy épp csalódásoktól elbátortalanodva, de valamennyien szerelemre, bizalomra, közelségre áhítozunk: egy testi-lelki társra. A kérdés csupán az, hol keressük a másik felünket? És ha végre ráleltünk, hogyan tartsuk meg? 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Bódi Attila: Lázadni veletek akartam című könyve

Akció időtartama: 2017-04-07-től 2017-05-31-ig

Megjelent Bódi Attila: Lázadni veletek akartam című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

1989 ősze, Ceauşescu Romániája. Három magyar kamasz fiú a lét szűkössége ellen lázadva rendszerellenes akciókba kezd. Noha a forradalmárnak született, és annak is nevelt Péter, az elnyomó hatalom és barátai között őrlődő, konformista Zoli és az egész világgal, benne saját magával is békétlenségben élő Áron indítékai egészen eltérőek, a kezdeti sikerek mámorítóan hatnak mindannyiukra, valóságos hősöknek érzik magukat. Ám az eufóriát nagyon hamar követi a tragédiák sorához vezető lebukás.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Gödrösi Ádám: Street workout haladóknak című könyve

Akció időtartama: 2017-04-10-től 2017-05-31-ig

Megjelent Gödrösi Ádám: Street workout haladóknak című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Lendületes, kirobbanó mozdulatok, ámulatba ejtő trükkök és gyakorlatok – és nem utolsó sorban valódi erő a kidolgozott testben. Ez a street workout lényege, amit kitartó munkával te is elérhetsz! Már elsajátítottad az alapokat, és nagyobb kihívásra, látványosabb elemekre vágysz? Gödrösi Ádám, a téma szakértője új könyvében a haladóknak nyújt kapaszkodókat, szó szerint. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szabó Magda: Alvók futása című könyve

Akció időtartama: 2017-05-11-től 2017-06-30-ig

Hamarosan megjelenik a Szabó Magda- életműsorozat következő kötetet Alvók futása címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Gyerekek és idősek: emberek útjuk kezdetén és végén. Emberek, akikről az út közepén járók, a szüntelenül dolguk után futók gyakran alig vesznek tudomást. Emberek, akik szeretetre és törődésre vágynak, de nemegyszer hiába: ők Szabó Magda első novelláskötetének főszereplői.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Kalas Györgyi: Akanyakönyv 2. kiadás című könyve

Akció időtartama: 2017-05-17-től 2017-05-31-ig

Hamarosan megjelenik Kalas Györgyi: Anyakönyv című könyvének átdolgozott kiadása. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással4

Az akcióban részt vevő könyvek:

Hűha, terhes vagyok! Rettentő furcsa érzés… És, hogy megnyugtassunk, csak egyre furcsább lesz. Egyszerre minden megváltozik körülötted – de főképp benned. Persze nők milliói szülnek évről évre – de te te vagy, és neked ez az első!


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Bear Grylls: A tájfun küldetés című könyve

Akció időtartama: 2017-05-17-től 2017-05-31-ig

Hamarosan megjelenik Bear Grylls ifjúsági sorozatának következő része A tájfun küldetés címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy expedíció vezetése a kínai Kuanghszi tartomány kiismerhetetlen dzsungelében normál körülmények között gyerekjáték Beck Granger számára. Ám amikor az időjárás váratlanul ellenük fordul, a csapat egy omladozó sziklaperemen reked...


Fogy. ár: 3 150 Ft

Akciós ár: 2520 Ft

Előrendelhető Joseph Boyden: Az orenda című könyve

Akció időtartama: 2017-05-22-től 2017-06-30-ig

Hamarosan megjelenik Joseph Boyden regénye Az orenda címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és inygenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A fiatal Christophe jezsuita szerzetes, Franciaországból érkezik az Újvilágba, hogy megtérítse a „vadakat”. Arra azonban nem számít, hogy a huronok és az irokézek nemzedékek óta tartó küzdelmének kellős közepébe csöppen. A sorozatosan véres összecsapásokkal tarkított ellentét még jobban elmérgesedik, amikor a nagy huron harcos, Madár egy rajtaütést követően magával hurcol egy irokéz kislányt, Hóesést, hogy örökbe fogadja és a sajátjaként nevelje fel. A korábban baltákkal és késekkel vívott háborúban megjelennek az európaiaktól kapott lőfegyverek is, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy az évszázadokon át meglévő kényes egyensúly felborul, és a harc addig nem ér véget, amíg az egyik nép teljesen el nem pusztítja a másikat. Christophe, Madár és Hóesés sorsa végzetesen összefonódik ebben a több mint egy évtizedet felölelő regényben, és sem ők, sem az olvasók nem sejthetik előre, mit tartogat számukra a sors…


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szekér Nóra: Titkos társaság című könyve

Akció időtartama: 2017-05-22-től 2017-06-30-ig

Hamarosan megjelenik Szekér Nóra: Titkos társaság című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

1947 – a fordulat éve. A háború utáni reményteli többpártrendszert ekkor érte az első látványos támadás: megkezdődött az a koncepciós persorozat, melynek során számos vezető kisgazda politikusra „rábizonyították” a köztársaság megdöntésének vádját. Így sikerült eltávolítani a politikai életből sokak mellett a párt főtitkárát, Kovács Bélát, a miniszterelnök Nagy Ferencet, az országgyűlés elnökét, Varga Bélát, és olyannyira meggyengíteni a Kisgazdapártot, hogy nem gördíthetett már akadályt a kommunista hatalomátvétel elé. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Paleolit táplálkozás

Barátaink

Könyvesboltok
Bookline
Libri
Líra Könyváruház
Alexandra
Anima könyvesbolt
Books.hu
Polc.hu

Ők írnak rólunk

www.zama.hu

paramedica.hu 
konyves.blog.hu

litera.hu

Femina.hu
kulturpart.hu
Nők Lapja Cafe
ELLE Magazin
Női Portál
Nővagyok
Moly.hu
Kultblog
Csaladinet.hu

Cukimamik.hu

Pöttyöslabda.hu


Olvassbele - a kultúrakirakat

www.muscleandfitness.hu

 

  

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                   


Szeretjük őket

zama.hu
Büky Dorottya és Feldmár András könyve, A barna tehén fia
Port.hu
Kultissimo
Est
Puchner Kastélyszálló
Ideál Magazin
cotcot.hu
Feldmár Intézet
Print-X Budavár Zrt.
Babanet
Nemek Igenje Klub
Pink.hu
Videoklinika
Soma Mamagésa honlapja