Kereső

Mit keressen?

Hol keresse?

Akciók

Megjelent Jakupcsek Gabriella: És te hogy vagy- Bővebben... című könyve

Akció időtartama: 2017-10-02-től 2018-04-30-ig

Megjelent Jakupcsek Gabriella új könyve És te hogy vagy?- Bővebben címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Jakupcsek Gabriella a Megúszhatatlan után ismét közös gondolkodásra hívja az olvasót!Az ismert műsorvezető szokásához híven kérdez, egyre csak kérdez. Lehetünk fiatalok, idősebbek, gyerekes szülők, vagy gyerektelenek, élhetünk párkapcsolatban, vagy szingliként, ő számba veszi a lehetséges élethelyzeteket. Olyasfajta kérdésekre keresi a választ, hogyan neveljünk boldog gyereket, hogyan boldoguljunk a magánéletben, a munkahelyen, melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói, vagy hogyan élhetünk túl egy válást. 


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Bauer Barbara: Porlik, mint a szikla című könyve

Akció időtartama: 2017-10-02-től 2018-04-30-ig

Megjelent Bauer Barbara új könyve Porlik, mint a szikla címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ilont és két testvérét egészen a magyar fővárosig menekíti Székelyföldről az édesapjuk. Talán az emlékek elől, hogy feledni tudják a borzalom éjszakáját, hogy végre elhallgattassák az ablakba újra és újra leszálló, halálhírt hozó kuvik hangját. Az ország gyásznapját követő hajnalon, a félrevert harangok zúgása közepette hagyják el az ezeréves „szülőhazát”. De nemcsak ellehetetlenített életük roncsait viszik magukkal a szekéren, hanem egy súlyos családi titkot is a szívükben. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Radnóti Miklós: Különben magyar költő vagyok című könyve

Akció időtartama: 2017-10-18-től 2018-04-30-ig

Megjelent Radnóti Miklós levelezéseit tartalmazó kötetünk Különben magyar költő vagyok címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Különben magyar költő vagyok című kötetben Radnóti Miklósnak a kortársaival való levelezését találja az olvasó. Hogy kik voltak a kortársai? Barátok, családtagok, költőtársak, szerkesztők, kritikusok, szerelmek.


Fogy. ár: 5 990 Ft

Akciós ár: 4792 Ft

Megjelent Sándor Anikó: Megbukott bűvészinasok című könyve

Akció időtartama: 2017-10-20-től 2018-04-30-ig

Megjelent Sándor Anikó legújabb regénye Megbukott bűvészinasok címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel is ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy szokványosnak ígérkező szombat délután, egy Facebookra hanyagul kiposztolt régi családi fotó és a felbukkanó emlékek hatására váratlanul kinyílik a teljes album. Előbújnak belőle az évtizedek óta némán ott lapuló családtagok, és mesélni kezdenek, ahogy azelőtt soha.  


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: Nyusziék - Napló 1950-1958 című könyve

Akció időtartama: 2017-11-03-től 2018-04-30-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő kötete Nyusziék címmel, mely 1950- 1958 között íródott naplókból álló kötete. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Vonalas irka, rajta a cím: Nyusziék I. Ilyen közönséges iskolai füzetekbe írta Szabó Magda 1950 és 1958 között most felfedezett és még soha nem publikált naplóit, férje, Szobotka Tibor és önmaga számára, hogy ne felejtse el napjaikat, az együtt töltött boldog pillanatokat: „Mindennap írnom kellene ebbe a füzetbe, rögzítenem a mosolyodat, a szádat, szavaid, az ölelésedet.” 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Belső Nóra: Szülés utáni depresszió című könyve

Akció időtartama: 2017-11-03-től 2018-04-30-ig

Megjelent Belső Nóra: Szülés utáni depresszió című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Előzmények és következmények„Gratulálok, olyan szép kisbaba, tessék már örülni!” „Boldognak kell lennie…” „Szedje már össze magát! Mindenki menet közben tanulja meg, milyen is az anyaság!” Sokszor hallani efféle biztató vagy éppen rosszalló megjegyzéseket, amikor egy kismama nem képes felhőtlenül örülni, és nem tudja megélni az anyaság elképzelt és várva várt boldog pillanatait. Ehelyett szorong, aggodalmaskodik, esetleg sír és panaszkodik.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Dombóvári István: Pisti vagyok, ments ki innen! című könyve

Akció időtartama: 2017-11-08-től 2018-04-30-ig

Megjelent Dombóvári István legújabb könyve Pisti vagyok, ments ki innen! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Pisti átlagos magyar férfi. Vidékről kerül fel Pestre, nincsenek kimagasló képességei, de nagy reményekkel vág neki az életnek. Magasra törő álmai vannak, karrierre és igaz szerelemre vágyik, de a sors valahogy mindig keresztbe tesz neki, mindig mást kap az élettől, mint amire számít. Főleg pofonokat, de Pistinek helyén van a szíve és az esze, csak azért se adja fel, végigcsinál mindent. Szó szerint végig.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Balatoni József, Jocó bácsi: Kamaszharc című könyve

Akció időtartama: 2017-11-10-től 2018-04-30-ig

Megjelent Balatoni József, Jocó bácsi: Kamaszharc című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Találkozás egy fiatalemberrel…Dr. Horolovszky Tamás harmincegy éves jogtanácsos egy szerelmi szakítás után beköltözik élete első önálló lakásába. Kezébe kerül egy kopott kis doboz, rajta felirat: Emlékek. A dobozban a gimnáziumi ellenőrző könyvek mellett egy megsárgult füzetet talál – kamaszkori naplóját. Felüti, elkezdi olvasni, és nem győz csodálkozni. Ezt valóban ő írta?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Szabó Magda: Magdaléna című könyve

Akció időtartama: 2017-11-17-től 2018-04-30-ig

Megjelent a Szabó Magda-életműsorozat 20. kötete Magdaléna címmel, mely a nagy sikerű Für Elise kötet folytatása. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A másik Für Elise nyomában1935 nyarán egy tizenhét éves lány száll le a vonatról degeszre tömött bőröndjeivel a bécsi Westbahnhofon. A fiatal Szabó Magda, aki eddig jóformán csak a szülővárosát, Debrecent ismerte, ezen a napon lép ki, vagy inkább be a nagyvilágba. Bécs, a „mágikus város” egy életre rabul ejti. Ám egy másik szerelem is vár rá itt, és hosszú jegyesség egy fiatal osztrák vegyészmérnökkel, Gerhard Ehrlichhel.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Ungváry Krisztián: A szembenézés hiánya című könyve

Akció időtartama: 2018-01-11-től 2018-04-30-ig

Megjelent Ungváry Krisztián: A szembenézés hiánya című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Felelősségre vonás, iratnyilvánosság és átvilágítás Magyarországon 1990–2017Közel három évtizeddel a magyarországi rendszerváltás után a pártállami múlt feltárása továbbra is a politikai elit és a társadalom egyik legsúlyosabb adósságának számít. A „társadalmi katarzis” elmaradásáért azonban csak részben okolható a politikai és gazdasági átmenet békés, konszenzuális jellege: a harmadik magyar köztársaság mindenkori hatalmi elitjének így is módjában állt volna szembenézni a múlttal, biztosítani a pártállami iratok nyilvánosságát, és megnevezni a felelősöket. A probléma azonban rendre a változó hatalmi érdekek és a kicsinyes politikai játszmák fogságába került, s így a társadalmi megtisztulás folyamata helyett a kérdés elsikkadt az egyre-másra kirobbanó közéleti botrányok és az azt követő perek sűrűjében.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Allison Heavy és Deana Puccio: Szex és lájk és közösségi média

Akció időtartama: 2018-02-07-től 2018-04-30-ig

Megjelent Szülők könyvtára sorozatunk következő része Szex és lájk és közösségi média címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Üdvözöljük a digitális bennszülöttek világában, ahol az önbecsülés a kapott lájkok számától függ, ahol „ártatlan” csemetéink szexfotókat és -videókat küldözgetnek egymásnak, és ahol a házibulikon nem csak a piába kóstolnak bele. Ebben az új korszakban a személyes találkozásokat felváltották az online randik, amelyeken a tinédzserek minden gátlást levetkőznek, miközben nem akarják vagy nem tudják felmérni szavaik és tetteik cseppet sem virtuális következményeit.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megelent Szabó Magda: Megmaradt Szobotkának című könyve

Akció időtartama: 2018-02-26-től 2018-04-30-ig

Megjelent a Szabó Magda- életműsorozat következő része Megmaradt Szobotkának címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ha vannak legendás házasságok, akkor Szobotka Tiboré és Szabó Magdáé az volt. Szellemi és lelki egységük mégis két különböző stílusú alkotót rejt magában. Egyvalami azonban közös volt bennük: az örökös olvasás és írás.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Jackson Galaxy: Macskamágia című könyve

Akció időtartama: 2018-02-28-től 2018-04-30-ig

Megjelent Jackson Galxy legújabb könyve Macskamágia címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Sugárzó energia és mágikus erő, mely árad a macskákból, amikor tökéletes harmóniába kerülnek környezetükkel és ösztöneikkel a vadászat, a táplálkozás, a mosakodás, a játék és az alvás mindennapi tevékenységei során. Ez a cicaenergia.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Zack Even- Esh: Az Underground erőedzés enciklopédiája című könyve

Akció időtartama: 2018-03-01-től 2018-04-30-ig

Megjelent Az underground erőedzés enciklopédiája című könyv! Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Légy keményebb a teremben és az életben egyaránt - az élsportolók titkainak elsajátításávalEleged van belőle, hogy széthajtod magad a kondigépeken, de ha megemelsz egy szekrényt, napokig sajog minden tagod? Strandizmok helyett valódi erőre vágysz? Úgy érzed, megrekedt a sportkarriered? Esetleg edző vagy, aki a tanítványai, netán szülő, aki a gyerekei testi-lelki épségéért aggódik?

Akkor ismerkedj meg Zach Even-Esh-sel, a nemzetközi hírű erő- és erőnléti edzővel, aki gyerekektől olimpikonokig több mint 1000 sportolóból hozta ki a maximumot edzőtermében.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Szendi Gábor: Értelmes szenvedés: a boldogság cmű könyve új borítóval

Akció időtartama: 2018-03-12-től 2018-04-30-ig

Megjelent Szendi Gábor: Értelmes szenvedés: A boldogság című könyve új borítóval. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással.

Az akcióban részt vevő könyvek:

Modern világunkban mindannyian a boldogságot kergetjük: fényesebb karrierért, jobb kocsiért, kellemesebb életkörülményekért, külföldi nyaralásért robotolunk – de vajon boldognak is érezzük magunkat, ha vágyaink teljesülnek? Igazat mondanak-e irigyelt ismerőseink családi fotói, ahol még a kutya is tökéletesnek látszik, vagy mindez csupán a látszat?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Megjelent Harlan Coben: Ne engedj el! című könyve

Akció időtartama: 2018-03-12-től 2018-04-30-ig

Megjelent Harlan Coben új könyve Ne engedj el! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel, és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Napoleon „Nap” Dumas New Jersey-i kisvárosi detektív egész világa romba dől, amikor gimnazista korában ikertestvérét, Leót és Leo barátnőjét, Dianát holtan találják a vasúti síneken, majd szerelme, Maura szakít vele, hogy aztán minden magyarázat nélkül kámforrá váljon. Mi történhetett ezen a tragikus napon? Lehetséges, hogy a két sötét rejtély összefügg, vagy csupán a vak véletlen tette tönkre Nap életét? 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Jásdi István: Mi maradunk! című könyve

Akció időtartama: 2018-03-13-től 2018-04-30-ig

Megjelent Jásdi István: Mi maradunk! című könyve. Rendeled meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A Csallóköz a régiek szerint Aranykert volt – a dunai aranymosók és a tündérek birodalma. Ám ezen a mesebeli vidéken, az Osztrák–Magyar Monarchia nyugat-magyarországi csücskében a XIX. század végén már cseppet sem mesés az élet. Amikor a korán árvaságra jutott, komáromi tímárlány, Jány Vilma és hites ura, a leszerelt őrmester, Hautzinger Sándor fűszerüzlete, kisvendéglője tönkremegy, s mindenüket elárverezik, a nincstelenné lett család a budapesti rokonok segítségével, akik állást-lakást szereznek, a fővárosba költözik. 


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Dynamo: Titkok könyve c. könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-04-30-ig

Hamarosan megjelenik Dynamo következő könyve Titkok könyve címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázásal!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Tudsz titkot tartani? Ez a könyv telis-tele van titkokkal, a szerzőjük pedig nem más, mint a világ egyik legtehetségesebb és legismertebb bűvésze: Dynamo.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szabó Péter: Keleti front, nyugati fogság c. könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-04-30-ig

Hamarosan megjelenik Szabó Péter: Keleti front, nyugati fogság című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A magyar honvédség a második világháborúban és azután 1941-1946Hetvenöt éve annak, hogy „valahol Oroszországban” csaknem odaveszett egy teljes magyar hadsereg. A magyar királyi 2. honvéd hadsereg eredményes utóvédharcai és a szovjet vezetési hibái miatt a teljes megsemmisülés ugyan nem következett be, a személyi és anyagi veszteségek így is hatalmasak voltak. Közel 50 ezer elesettről, majd ugyanennyi sebesültről és 28 ezer hadifogolyról emlékezünk meg több mint negyedévszázada minden év január 12-én. A Don menti arcvonal 1943. januári áttörésének eseményeit és a bekerítéssel fenyegetett honvédalakulatok sorsát számos történeti szakmunkában, szépirodalmi alkotásban, filmen dolgozták fel. Ám a keleti hadszíntér mögöttes területein zajló eseményekkel, amelyeknek brutalitása sokszor felülmúlta a harci cselekmények borzalmait, csupán egy évtizede kezdtek el foglalkozni történészeink és hadtörténészeink.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Mörk Leonóra: A porcelánlány című könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-04-30-ig

Hamarosan megjelenik Mörk Leonóra következő könyve A porcelánlány címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Egy fotóalbum, egy emlékkönyv és egy biedermeier komód – ennyi jut Lilinek a családi hagyatékból. Az örökség mégis meglepetéssel szolgál: amikor a lány felfedez az interneten egy régi udvarházról készült fotót, rájön, hogy az épület nem véletlenül ismerős neki, a századfordulós emlékkönyvben találkozott vele. De hogy került egy északnémet kastély képe 1914-ben egy miskolci polgárlány emlékkönyvébe?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Bauer Barbara: Az élet hangja című könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-04-30-ig

Hamarosan megjelenik Bauer Barbara következő könyve Az élet hangja címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Eszter és Hanna hagyománytisztelő, szerető családba születtek. Nagyapjuk, édesapjuk is zenész volt, így még a hétköznapjaikat is a muzsika töltötte be, varázsolta széppé. Ám körülöttük a világ egyre komorabbá vált, 1944 tavasza már nem azt az életet kínálta számukra, amelyben mindnyájan bíztak. A lányok édesapja bármit megtett volna, hogy elleplezze a rémisztő valóságot, hogy megkímélje családját a sárga csillag viselésének szégyenétől. De elérkezett a nap, amikor a valóság bakancsos, fegyveres katonák képében betört az otthonukba. Az utolsó előtti pillanatban azonban az édesapa még adhatott a lányainak útravalót: egy dalt.


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Megjelent Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? című könyve

Akció időtartama: 2018-03-27-től 2018-04-30-ig

Megjelent Szülők könyvtára sorozatunk következő része Tényleg ADHD-s a gyerekem címmel? Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek, beskatulyázás és kényszerítés helyettAz elmúlt évtizedekben rendkívül megnőtt a figyelemzavarral, hiperaktivitással, ADHD-val diagnosztizált és kezelt gyerekek száma a világban. Vajon mi áll ennek az ugrásszerű növekedésnek a hátterében? Valóban járványszerűen terjedő betegséggel van dolgunk? Vagy sokszor egyszerűen csak rásütik az ADHD bélyegét az örökmozgó, rosszcsont gyerekekre? Mit tehetnek az aggódó szülők, akik szívük szerint a gyógyszerezés helyett más eszközt választanának?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Előrendelhető Balatoni József, Jocó bácsi: Tanulj szabadon, taníts szabadon! c. könyve

Akció időtartama: 2018-04-06-től 2018-05-31-ig

Hamarosan Megjelenik Jocó bácsi legújabb könyve Tanulj szabadon, taníts szabadon! címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

A sikeres Kamaszharc után új könyvvel jelentkezik Balatoni József, alias Jocó bácsi, a tetkós töritanár, aki tisztában van vele, hogy ismertsége és népszerűsége dacára nem mindentudó. Néha bizony gyűrött a pólója, krétaporos a nadrágja, olykor fáradt és nyűgös, hiszen ő is csak „emberből van”. Mégis rendületlenül igyekszik elérni, hogy minél több gyerek szeressen iskolába járni, szeressen tanulni. Kell ennél több?


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Szendi Gábor: Tévutak az orvoslásban című könyve

Akció időtartama: 2018-04-09-től 2018-04-30-ig

Hamarosan megjelenik Szendi Gábor legújabb könyve Tévutak az orvoslásban címmel. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Dogmák fogságábanManapság sokak hite megrendül az egészségügyben. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a rendelőkben, kórházakban gyakran ellentmondásos tapasztalatokat szerzünk. Nap mint nap az orvostudomány bámulatos eredményeiről hallunk, miközben a rák, a cukorbaj vagy a szív- és érrendszeri betegségek köztudottan évről évre több áldozatot szednek. Tehetetlenül nézzük végig idősödő hozzátartozónk fizikai és szellemi leépülését, mert úgy tűnik, nincs megoldás. Netán mi magunk is hiába szaladunk doktortól doktorig, nem találunk gyógyírt a bajunkra.


Fogy. ár: 3 990 Ft

Akciós ár: 3192 Ft

Előrendelhető Cziglán Krolina: Tökéletlen szülők, boldog gyerekek című könyve

Akció időtartama: 2018-04-12-től 2018-05-31-ig

Hamarosan megjelenik Cziglán Karolina: Tökéletlen szülők, boldog gyerekek című könyve. Rendeld meg 20% kedvezménnyel és ingyenes postázással!

Az akcióban részt vevő könyvek:

Ráhangolódás, önelfogadás, együttérzésTe jó ég, örökre elrontom a gyerekem! – fut át sokszor a maximalista szülők fején. De vajon tényleg elrontjuk a gyereket, ha nem felelünk meg mindenben a tökéletes szülő ideáljának? Vagy inkább akkor teszünk jót vele, ha el tudjuk engedni az önmagunkkal szemben támasztott szigorú elvárásokat? Ha egyszerűen csak együtt vagyunk a gyerekünkkel, és megpróbálunk egymásra hangolódni?


Fogy. ár: 3 490 Ft

Akciós ár: 2792 Ft

Paleolit táplálkozás